Algün Düzce’ye değer katamaya devam ediyor

DüzceSonHaber

Algün Düzce’ye değer katamaya devam ediyor
28.12.2020 - 14:34

Algün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün Konuralp bölgesinde devam eden dev projelerini basın mensuplarına tanıttı. Algün basın mensuplarıyla sahaya inerek açıklamalarda bulundu.

Konuralp bölgesini hem ekonomik hemde şehirleşme anlamında çok farklı bir görünüme kavuşturacak olan ‘Algün West Side” projesi hakkında konuşan Algün “Konuralp bölgesinin merkezi konumunda, 16.000 m2 alan üzerinde, 500 bağımsız bölümden oluşmaktadır. Projenin yaklaşık % 85’i tamamlanmıştır. Projede, 1+1’den  3+1’e kadar farklı seçeneklerde daireler yer almaktadır. Caddeye cepheli ve iç avlu etrafında konumlandırılan özel tasarlanmış dükkanlarımız bulunmaktadır. Ferah, geniş ve A kalite yapılar arayan gayrimenkul yatırımcıları için tasarlanmış projemiz; üniversite hastanesine, teknopark ve üniversite kampüsüne 500-600 metre yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Konsepti, tasarımı ve malzemesi A kalite olan projemizde; yatırımcılarımıza şehrin merkezinde, bahçeli, sosyal donatıları olan bir yaşam alanı sunuyoruz. İnşaatlarımızın kalitesi, içeriye adım attığınız andan itibaren A kaliteyi hissettiriyor. Bize inanan, güvenen ve yatırım yapan müşterilerimizin bir kısmı konutlarına yerleştiler ve bizleri çay, kahve içmeye bile davet ediyorlar. Müşterilerimiz ile birlikte her geçen gün büyüyen bir aile olmaya devam ediyoruz. %85’i tamamlanan projemizden satın alan müşterilerimiz ve yatırımcılarımız, çok kısa zamanda oldukça yüksek kazançlar sağladılar. 8-9 ay sonra projemizin tamamını bitirmeyi hedefliyoruz. Projemiz tamamlandıktan sonra ise değerinin artmaya devam edeceğine inanıyorum. West Side projemizin tamamlanması ile ‘A Grubu Müteahhit Sertifikamızı’ almış olacağız” dedi.

TÜRKİYE’DE 3. DÜZCE’DE İLK

Proje içinde alandan çıkan tarihi eserlerin sergileneceği bir müze oluşturacaklarını ifade eden Algün “Projemizin inşaatı sırasında Roma dönemine ait 5 bin yıllık tarihi eserler ile karşılaştık ve özenle o alanı koruyarak muhafaza altına aldık. Projemizin tamamlanması ile birlikte alanı, açık hava müzesi haline getirerek herkesin gezip görebileceği bir alan oluşturacağız. Bu özelliği ile projemiz tamamlandıktan sonra da her geçen gün değerinin daha da çok artacağına inanıyorum” dedi.

Özellikle Teknopark kavşağında bulunan ve ticari alanların yer aldığı projeyi önemseyen Algün “Konuralp bölgesinin en önemli yerlerinden biri olan; üniversite hastanesi, Teknopark ve üniversite kavşağının kesiştiği lokasyon da bulunan Algün Center Projemiz, 6100 m2 alan üzerine inşaa edilmektedir. Konumu ile oldukça değerli bir projedir.  Cadde ve meydan mağazaları, teraslı kafe ve restoranları ile rezidans konforundaki konutlardan oluşan bölgenin ilk ve tek Alışveriş ve yaşam Projesini hayata geçiriyoruz. Projemizde sınırlı sayıda dükkan ve rezidanslar yer almaktadır. Bu özel projede 1+1 daireler 230 bin TL, 2+1 daireler 400 bin ve 3+1 daireler ise 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.  Tüm dünyayı etkileyen ve her sektörün zorlandığı dönemde, Pandemi de inşaatlarımızı yapmaya devam ettik. Müşterilerimiz bize inanıyor ve güveniyor; satışlarımız artarak devam ediyor.  2021 yılının Mart-Nisan ayında talepte ciddi artış olacağına inanıyoruz ve kalitemizden ödün vermeden bu talebi karşılamak için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Yatırım yapan müşterilerimiz bize inanıyor ve güveniyorlar. İşçiliğimizde, sosyal alanlarda, dış cephelerde, beton kalitesinde, her bir aşamasını A kalite olarak yapıyoruz. Müşteri memnuniyeti bizim için her zaman en ön sırada olamaya devam edecektir.’ dedi.