Çaldığı otomobille dakikalarca kaçtı trafik polisleri peşini bırakmadı

DüzceSonHaber

16.05.2021 - 09:38

Düzce’de cezaevinden firar eden 1 kişi otoparka bulunan lüks otomobili çaldı. Şahıs 24 saat sonra bir benzinlikte görüldükten sonra polisten kaçmaya başladı. 3 saatlik kovalamaca sonunda şahıs otomobili bırakıp yaya olarak kayıplara karıştı.

Olay Düzce’nin Burhaniye Mahallesi’nde geçtiğimiz Cuma günü gece saatlerinde meydana geldi. Barış Üründür’e ait 81 BR 799 plakalı lüks otomobili kapalı otoparktan çalarak kaçan şahıs kayıplara karıştı. Aracının çalındığını fark eden Barış Üründür durumu polis ekiplerine bildirdiler. Yapılan araştırmalarda otomobili çalan kişinin daha önce yine araba hırsızlığından cezaevinde olan ve firar eden F.M. olduğu tespit edildi. Polis şahsı ve otomobili aramaya devam ederken, F.M. çalıntı araçla Çilimli sapağı mevkiinde bulunan bir benzinlikte görüldü. İhbar üzerine polis ekipleriyle F.M.arasında yaklaşık 3 saatlik kovalamaca yaşandı. Aracı fark eden trafik ekiplerinden kaçarken yanlışlıkla Hecinler mevkiinde bulunan Düzce Belediyesi Katı Atık Dönüşüm Tesisine giren şahıs otomobille daha fazla kaçamayacağını anlayarak otomobili bırakıp yaya olarak kaçtı. Polis ekipleri ilk olarak dağlık alanda şahsı bulmak için çaba harcadı ancak şahıs bulunamadı. Daha sonra ısıya duyarlı drone yardımıyla bölge arandı ancak şahsa rastlanılmadı.

Otomobiline kavuşan Barış Üründür ise olayı anlatarak “Dün akşam saat 23.00 sıralarında yemek alıp çalışmak için ofisime geldim. Daha sonra çalışmamı tamamlayıp otoparkıma indim. 2 aracım 1 motosikletim var. İndiğimde bir aracımın kapılarının açılmış olduğunu gördüm. Bu aracımın ise üzerinde branda vardı. Brandayı atmışlar ve yanda kapıları açık olan aracımdan anahtarları alıp bu aracı çalmışlar. 24 saattir bir kovalamaca içindeyiz. Kendi arkadaşlarımıza da sosyal medyadan paylaştırdık. Görenler sağolsun haber verdiler ve aracımıza kavuştuk” dedi.

Otomobillerin çıkma parçalarını sattığı öğrenilen şahsın aranmasına devam edilirken, olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

 

 

Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz