Hayırsever iş adamı Cemal Çandır çocukların yüzünü güldürdü

DüzceSonHaber

Hayırsever iş adamı Cemal Çandır çocukların yüzünü güldürdü
15.07.2020 - 16:29

İstanbul’da ünlü firmalarla çalışan ve kendisine ait tekstil firmaları olan Düzceli İş Adamı Cemal Çandır, iş adamı ve eski bürokrat dostlarıyla Düzce’ye gelerek bir takım ziyaretlerde bulundu. Çandır özellikle çocuklara olan sevgisinden dolayı çocukları da unutmayarak hem ziyaret etti hem hediyeler verdi.

İstanbul’da adından sıkça söz ettiren ve yaptığı işlerin yanında hem yazdığı kitaplarla hemde hayırseverliği ile son dönemde dikkat çeken Düzceli İş Adamı Cemal çandır geçtiğimiz günlerde beraberinde yine kendisi gibi iş adamı İsmail Palut ve emekli emniyet müdürü Tekin Akın ile birlikte Düzceli sanatçı Nurullah Çelebi rehberliğinde Düzce’ye gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Bünyesinde özel çocukların bulunduğu Kusursuz Kafeyi ziyaret eden Çandır ve beraberinde ki heyet çocukları hem ziyaret ettiler hemde çeşitli hediyeler verdiler.

Ardından Düzce’nin gözde mekanlarından olan Binef At Çiftliği’ne giden heyet burada hem yöresel ürünlerini incelediler hemde atıcılık alanında hem Düzce’nin hemde Türkiye’nin gururu olan iş adamı Servet Sivrikaya ile buluştular.

Sivrikaya, iş adamları Cemal Çandır ve İsmail Pulat’a Düzce’ye yaptıkları katkılardan dolayı hatıra olan üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu at nalından yapılan plaket takdim etti.