İslam Keleş bomba gibi geliyor! İşte ilk tanıtım videosu

DüzceSonHaber

10.08.2023 - 18:11
Güncelleme 10.08.2023 - 18:12
Haber Merkezi

 

Bünyesinde Düzce ve Sakarya’da günlük gazeteler ile haber siteleri bulunduran Oxijen Medya Yönetim Kurulu Başkanı İslam Keleş, bomba gibi bir programla geliyor. Özellikle Düzce’de haberciliğe yön vermeye çalışan yöneticileri hedef alan Keleş’in programının ilk özeti yayınlandı. Özeti dahi çok şey anlatan programın büyük izleyici kitlesine ulaşması bekleniyor.

Düzce’de yıllarca kamuoyuna yön veren ve yaptıkları haberlerle kamuoyunun nabzını tutan Oxijen Medya’da, Yönetim Kurulu Başkanı İslam Keleş’in moderatörlüğünde ‘Çok Özel Programı’ adı altında bomba gibi bir program başlıyor. Çok özel konukların yer alacağı programda Düzce’nin dünü, bugünü, yapılanı, yapılmayanı konuşulacak, kamuoyu ve Düzcelilerle paylaşılacak.

Programın ilk bölümünde eğitim konusu ön plana çıkacak. Özellikle Turgut Özal Anadolu Lisesi’ne yakışır bir bina yapılmasını hedefleyen Oxijen Medya bu konuda ciddi haberlerle kamuoyu oluşturmayı başarmış ancak belli troller Oxijen Medya ve ekibini adeta İmam Hatip Lisesi ve din düşmanı ilan etmişti. Keleş ilk programında bu konuyu ele aldı ve programın tanıtım videosu dahi Düzcelilerde büyük heyecan uyandırarak ciddi bir izleyici sayısına ulaştı.

İşte programın ilk tanıtım videosu;

">

 


Editör: D. Son Haber
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.