Özlü'den Kılıçdaroğlu’na videolu cevap

DüzceSonHaber

21.01.2022 - 18:31
Kaynak: Haber Merkezi
5

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin grup toplantısında Düzce ile ilgili iddialarına Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'den yanıt geldi.  Başkan Özlü'nün Kılıçdaroğlu'na, İbrahim Tatlıses'in "Yalan" şarkısı eşlilğinde verdiği yanıt sosyal medyada gündem oldu.

Partisinin grup toplantısında Düzce ile ilgili bir takım iddialarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'den yanıt geldi. Kılıçdaroğlu'nun hava kirliliği ile ilgili öne sürdüğü konulara tek tek cevap veren Başkan Özlü'nün cevapları İbrahim Tatlıses'in "Yalan" şarkısı eşliğinde klipleştirilerek sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

"GİZLİ BİLGİLERİ NEREDEN ALDIN?" SORUSU

Kılıçdaroğlu'nun; "Benim bilmediğim ama arkadaşlarımdan öğrendiğim, hava kirliliği açısından Düzce Türkiye'de bir numara. Dünya'daki en kirli havaya sahip 15 beldeden ya da 15 ilden, 15 merkezden de birisiymiş" sözlerine cevap veren Başkan Özlü; "Kemal bey Düzce'nin Türkiye'nin 1. Dünya'nın ilk 15 ilk hava kirliliğine sahip şehri olduğunu hangi ulusal veya uluslararası hava kirliliği derecelendirme kuruluşu verilerine dayanarak söylüyorsunuz" diyerek cevap verdi.

"Türkiye'nin hava kirliliği açısından bir numaralı kenti, bunu gizliyorlar" diyen Kılıçdaroğlu'na Başkan Özlü'nün cevabı ise; "Kemal bey madem veriler gizleniyor bu söylediklerinizi nereden öğrendiniz" oldu.

BİN 874 HANEYE 750 BİN TL ÖDENDİ

Kılıçdaroğlu'nun; "Hava kirliliği var, kardeşim doğalgaz parasını ödeyemiyorsa ödeyeceksin doğalgaz parasını" sözlerine, Başkan Özlü: "2021 yılında Düzce'de 1874 haneye 750 Bin Türk Lirası nakdi doğalgaz yardımı yaptığımızı 40 kişilik heyetiniz ne yazık ki öğrenememiş" yanıtını verdi.

"Fakir doğalgaz parasını ödeyemiyor, ama kömür veriyorlar" diyen Kılıçdaroğlu'na Başkan Özlü; "Kemal Bey hava kirliliği ile mücadele çalışmalarımız kapsamında 2017 yılından bu yana kömür yardımı yapmadığımızı bilmediğiniz anlaşılıyor. Düzce bütün ilçeleri ve beldeleri ile doğalgaz getirdiğimiz, İstanbul'dan sonra Türkiye'nin 2. ilidir" şeklinde cevap verdi. 

Başkan Özlü son olarak; "Kemal bey yerinizde olsaydım, yalan yanlış ve derme çatma bilgilerle rapor hazırlayan ve genel başkana sunan bu heyetin mensuplarını derhal görevlerinden alırdım" diyerek videosunu sonlandırdı.

Başkan Özlü'nün kişisel sosyal medya hesabından "Kemal Bey, sizi ve ekibinizi hayal kırıklığına uğrattığımız için üzgün değiliz. Ayrıca işler size anlatıldığı ve kendi pencerenizden gördüğünüz gibi değil" notu ile paylaşılan videonun devamının geleceği bildirildi.


Editör: A. Gölge
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz