AK Parti köyleri geziyor

DüzceSonHaber

AK Parti köyleri geziyor
27.08.2022 - 11:14
Kaynak: Haber Merkezi

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ve beraberindeki AK Parti heyeti Düzce’nin köylerini gezmeye devam ediyor.

Düzce’de gezilmedik köy bırakmayan AK Parti heyeti köy ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.  AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ve beraberindeki  heyet bugün merkeze bağlı 9 köyü gezerek vatandaşlarla bir araya geldi.

 

 Düzenlenen köy ziyaretine, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, İl Kadın Kolları Başkanı Şulenur Kubilay Yılmaz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Şengüloğlu, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, İl Genel Meclis Üyesi Şükrü Sert katıldı.

 

Düzenlenen merkeze bağlı köy programlarında AK Parti heyeti, Yörükler, Kemerkasım, Güldere, Akyazı, Gürcüçiftlik, Nuhlar, Çamlısu, Nasırlı ve Eminaçma köylerini ziyaret ederek, köy muhtarları, köy temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Nasırlı Köyü’nde açıklama yapan İl Başkanı Keskin, “Bugün Nasrlı Köyü’ndeyiz. Düzce merkez ilçe de akşam vaktinde bu köyümüze geldik. Bugün yaklaşık 8, 9 köy teşkilatımızla, İl genel meclisi başkanımızla, kadın kolları başkanımızla, merkez ilçe başkanımızla ve gençlerimizle beraber tüm teşkilatımızla merkez köylerimiz geziyoruz. Bu akşamda burada olmak nasip oldu. Ben başta muhtarımız olmak üzere tüm Nasırlı köyü halkına çok teşekkür ediyorum. Onlara Cumhurbaşkanımızın yazdı mektupları dağıtıyoruz. Köylerimizin eksikliklerini, bizim eksikliklerimizi tamamlanması gereken öncelikli işleri muhtar arkadaşlarımızla görüşüyoruz. Bu köyümüzde de konuştuk. İnşallah Allah bize güzel işler yapmayı nasip etsin. Allah bizleri bu millete mahcup etmesin. Allah’a hamdolsun, kuruluşundan bu yana 21 yıl geçti partimiz kurulalı. Bizler bu köylerde hala alnımız ak bir şekilde geze biliyorsak, başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, AK Partimize kuruluğu günden bu güne tüm teşkilat mensuplarımızdan Allah razı olsun.  Bu milletimizden Allah razı olsun. Bu millet Cumhurbaşkanımızın arkasında durmasaydı Türkiye bu kadar güçlü, bu kadar lider özelliği olan ve bu kadar Dünya’da ses getiren hamleleri asla yapamazdı. Dolayısıyla biz milletimizle her zaman beraberiz. Eksiğimizle fazlamızla bizler AK Parti teşkilatları olarak halkınızın yanındayız. Ben tekrar herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


Editör: D. Son Haber