Keşir’den Kılıçdaroğlu’nun başörtü çıkışına sert cevap ve manidar paylaşım

DüzceSonHaber

Keşir’den Kılıçdaroğlu’nun başörtü çıkışına sert cevap ve manidar paylaşım
6.10.2022 - 09:26
Kaynak: Haber Merkezi
1

 

AK Parti Merkez Kadın Kolları Genel Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun “Başörtüsüne yasal düzenleme” teklifinin ardından manidar bir fotoğraf paylaşarak açıklama yaptı. Keşir “Muhafazakâr kadının aklıyla alay ediyorlar” dedi.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "başörtüsü" açıklamalarına tepki gösterdi.

Keşir şunları kaydetti: "CHP Genel Başkanı'nın söylemi muhafazakar kadınların aklıyla alay etmektir her şeyden önce. Bir muhafazakar kadın ve Kadın Kolları Başkanı olarak söylüyorum bunu. Bütün tarihi geçmişi Sayın Cumhurbaşkanı’mız ortaya döktü. Bunların hiçbiri olmamış sayarak, 'pardon, özür dilerim' diyerek, gece yarısı bir söylemle, aksine ertesi gün verdikleri metin de son derece kısıtlayıcı, daraltıcı bir metin. O anlamda samimilerse, bir nedamet gösteriyorlarsa, anayasa değişikliğiyle bunu tam güvence altına almak partimizin bu anlamdaki en önemli önerisi olacak. O anlamda göreceğiz samimiyetlerini de. Tıpkı helalleşme gibi içi doldurulmamış, üzerine düşünülmemiş sadece ajans hareketli bunlar."

Keşir ayrıca sosyal medya hesaplarından fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında toplanan başörtülü vekil ve danışman kadınlar gülerek poz verdiler.


Editör: D. Son Haber