Esvet Sarıoğlu’nun ne şehitlere saygısı var ne genel başkanına

DüzceSonHaber

Esvet Sarıoğlu’nun ne şehitlere saygısı var ne genel başkanına
16.10.2022 - 13:22
Kaynak: Haber Merkezi

 

Bartın’da grizu patlaması sonrası 41 madencinin şehit olmasıyla tüm Türkiye yasa boğulurken, AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu ilçe teşkilatında güle eğlene doğum günü partisi yaptı. Yetmezmiş gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a inat yapar ki sosyal medya hesaplarında paylaşım yaptı.

Bartın Amasra’da madende meydana gelen patlama sonrası 41 madenci şehit oldu. Şehit olan madenciler Türkiye’yi yasa boğarken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bakanlar ve muhalefet partilerinin liderleri ile milletvekilleri bölgede acıları paylaşmak için harekete geçti.

Ancak AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu yine şaşırtmadı. Hemen hemen Akçakoca’ya komşu olan Bartın’da yas tutulurken, Sarıoğlu teşkilat üyeleri ile birlikte AK Parti Akçakoca İlçe binasında güle eğlene doğum günü partisi yaparak objektiflere kahkahalarla poz verdi. Sarıoğlu bu yetmezmiş gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a inat fotoğrafları sosyal medyada paylaşarak “Siz üzülün biz eğleniyoruz’ mesajı verdi.

Vatandaşlar ‘Esvet Sarıoğlu’nun bu toplumdaki değerlere saygısı kalmamış. 41 maden şehidinin ailesi yasa boğulurken, tüm Türkiye 41 maden şehidinin yasını tutarken bunlar eğleniyorlar. Bu ne utanmazlıktır” dediler.


Editör: D. Son Haber