AK Parti’de il başkanlığı için 5 isim Ankara’ya çağırıldı

DüzceSonHaber

AK Parti’de il başkanlığı için 5 isim Ankara’ya çağırıldı
24.10.2022 - 13:22
Güncelleme 24.10.2022 - 22:31
Kaynak: Haber Merkezi

 

2023 seçimleri için milletvekili adaylığı için istifa etmesi beklenen Mustafa Keskin’den sonra İl Başkanlığı için adı geçen  Avukat Ali Dilber, Avukat Recep Albayrak, AK Parti İl Başkan Vekili Ersin Gökçe, Hakan Kuşçuoğlu ve Gölyaka Eski Belediye Başkanı Nihat Çelik’i genel merkez tek tek değerlendiriyor.

 

AK Parti’de Genel seçimlerde milletvekilli adayı olacak il Başkanlarının istifa süreci önümüzdeki haftalarda gerçekleşecek. Düzce AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin’in de  milletvekili adaylığı için görevinden istifa etmesi bekleniyor. AK Parti teşkilatı yeni bir il başkanı arayışı içine girdi.

AK Parti’de seçim hazırlıkları başladı. Bir çok ilde il başkanlarının istifa edip milletvekili adayı olacağı ve istifa sürecinin de önümüzdeki haftalarda başlayacağı bildiriliyor. Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin de istifa edecek olan başkanlar arasında yer alıyor. Düzce Teşkilatında seçim sürecini yönetecek İl Başkanı arayışı başladı. Kamuoyunda bir çok isim gündeme gelirken, AK Parti Genel Merkezi’nin bu isimler üzerinde araştırma yaptığı söyleniyor.

AK Parti için çok önemli olan 2023 seçimlerinde partisini taşıyacak yeni il başkanı için Düzce kamuoyunda, Avukat Ali Dilber, Avukat Recep Albayrak, AK Parti İl Başkan Vekili Ersin Gökçe, Hakan Kuşçuoğlu ve Gölyaka Eski Belediye Başkanı Nihat Çelik’in isimleri konuşuluyor.

Kendi alanlarında başarılı olan bu isimlerin Genel Merkez tarafından incelendiği ve ayrı ayrı değerlendirildiği söyleniyor.


Editör: D. Son Haber