Çabuk birinci sırayı garantiledi ikinci ve üçüncü sıra kim olacak?

DüzceSonHaber

Çabuk birinci sırayı garantiledi ikinci ve üçüncü sıra kim olacak?
19.11.2022 - 21:53
Kaynak: Haber Merkezi

 

24 Haziran 2018 tarihinde yapılan milletvekilliği seçimlerinde AK Parti 3. Sıra milletvekili adayı olan ve seçimleri kendi köyünden alamadığı oylarla kaybeden Akçakoca İlçe Sağlık Müdürü Numan Çabuk, 2023 yılında yapılacak olan milletvekilliği genel seçimlerinde AK Parti birinci sıra adayı olduğunu iddia ederek, etrafındaki kişilere hazır olun çağrısında bulunduğu ileri sürüldü.

AK Parti için en kritik seçimlerden birisi olacak olan 2023 milletvekilliği seçimleri öncesi Düzce’de milletvekili aday adayları yavaş yavaş kamuoyunda tanınmak için harekete geçtiler. Ancak içlerinden kendisinden en emin aday adayı, Ankara’da yaptığı görüşmelerde birinci sıra milletvekili adayı olduğunu iddia eden Numan Çabuk oldu.

Akçakoca İlçe Sağlık Müdürü olarak görev yapan ve Akçakoca kontenjanından milletvekili adayı olacağını hatta birinci sıra adayı olacağı yönünde etrafında bulunanlara bilgiler aktardığı iddia edilen Çabuk’un seçimlere çok hızlı hazırlandığı ve diğer rakiplerini ekarte edeceği konuşuluyor.

Ancak hakkında daha önce zimmet iddiası bulunan Çabuk’un, parlak siyasi geleceğinin bu yolla kapatılmaya çalışıldığı ve rakiplerinin bu kozu kullanacağı öğrenildi.


Editör: D. Son Haber