AK Parti İlçe Başkanı diye eğlenmesin mi?

DüzceSonHaber

21.11.2022 - 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
2

 

AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu’nun yaklaşık 1 yıl önce bir eğlencede çekilen görüntüsü siyasi hareketliliğin başladığı dönemde servis edildi. Masasına çıkan oryantalle eğlenen Sarıoğlu’nun bu insani hareketinden siyasi rant elde etmek isteyen kişilerin vidoyu 1 yıl sonra servis etmeleri kafalarda soru işaretleri bıraktı.

AK Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, ailesiyle birlikte yaklaşık 1 yıl önce bir davete katıldı. Davette sahneye çıkan oryantal bir anda AK Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu’nun masasına geldi. Oryantalin kıvrak hareketlerine kendisini kaptıran Sarıoğlu, insani bir biçimde eğlenmeye başlarken bazı kişiler o anları görüntülemeye başladı.

AK Parti İlçe Başkanı olmasını değerlendirmek isteyen ve bu görüntüler üzerinden siyasi rant elde etmek isteyen kişilerin 1 yıl sonra servis ettiği görüntülerden sonra akıllara şu sorular geldi;

Esvet Sarıoğlu AK Parti İlçe Başkanı olduğu için eğlenemez mi?

Bu kişi siyasetten önce insan ve insani duygularla bir oryantale para takamaz mı?

Ailesi ile gittiği bir eğlence ortamında bir sene önce çekilen görüntüler neden bugün servis ediliyor?

Bu ve buna benzer bir çok soru akıllara gelirken, siyasi olarak çekişme içinde olanların böyle görüntülerle siyaset kurumunun ayaklar altına alınması kamuoyunda doğru bulunmadı.

 


Editör: D. Son Haber
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz