Şahin başkan bu kez AK Parti İlçe Başkanına salladı

DüzceSonHaber

Şahin başkan bu kez AK Parti İlçe Başkanına salladı
7.01.2023 - 10:15
Güncelleme 7.01.2023 - 10:21
Kaynak: Haber Merkezi

Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, ilçede bulunan KYK yurdunun kapatılması konusunda çalışma yapmadığını iddia ettiği AK Parti Kaynaşlı İlçe Başkanı Bayram Parlak'a salladı. Şahin "Sen ilçe başkanı mısın? Partinin çaycısı mısın? Korkak ve pasif durma" dedi. 

Kaynaşlı'da bulunan KYK yurdununun kapatılmasıyla ilgili olarak mücadele başlatan Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin'e diğer siyasi parti temsilcilerinden de destek gelirken, AK Parti Kaynaşlı İlçe Başkanı Bayram Parlak, konuyla ilgili açıklama yapmadı. 

Zaman zaman sosyal medya hesaplarından ülke gündemini meşgul eden paylaşımlar yapan Şahin, bu kez AK Parti İlçe Başkanı Parlak'a salladı. 

Şahin, Parlak'a 'Pasif ve korkak' diyerek "İktidar partisi ilçe başkanlığı çok önemlidir. İlçenin alması gereken himetlerin getirilmesinde iktidar partisi ilçe başkanının göstereceği performans önemlidir. 9 yıl AK Parti Kaynaşlı İlçe Başkanlığı yaptım. Hiç bir zaman korkak, pasif, pısırık ve ezik durumda olmadım. Zaten, korkak ve pasif birini hiç bir makama getirmeyeceksin. İlçe başkanlığım dönemim de ilçe halkının menfaatleri doğrultusunda zaman, zaman, mevki, makam sahipleri ve partili il başkanı ve milletvekilleri ile  tartışmalarımız oldu. Hiç bir zaman geri adım atmadım, pes etmedim. Şimdi, Kaynaşlı  ilçemizde bir yurt kapatılıyor. Meslek yüksek okulu öğrencileri büyük mağduriyetler yaşıyor, okul nerede ise kapanma noktasına gelecek. Kaynaşlı Belediyesi olarak bizler, bütün siyasi partiler ve halkımız, öğrenci yurdunun yeniden açılması için mücadele ederken, sen "AK Parti Kaynaşlı İlçe Başkanı olarak sesini çıkaramıyorsun, hiç bir çalışma" yapmıyorsun. Kimden çekiniyorsun? Mevki, makam sahipleri, milletvekilleri ve il başkanının karşısında iktidar partisinin bir ilçe başkanı olarak değilde, partinin çaycısı gibi durursan, pasif ve korkak olursan, seni dikkate almazlar, zaman zaman fırça da yersin. Yeri geldiğinde halka hizmet yolunda dik durmasını, direnmesini bileceksin. Şuna bir karar vereceksin, partinin çaycısı mısın? İlçe başkanı mısın? Beceremiyorsan bas istifayı. İstifa da onurlu bir davranıştır" dedi.


Editör: D. Son Haber