Keskin istifasını verdi! Aday adaylığı için ilk adımı attı

DüzceSonHaber

Keskin istifasını verdi! Aday adaylığı için ilk adımı attı
11.01.2023 - 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
1

 

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, milletvekilliği adaylığı için görevinden istifa etti.

Keskin, Ankara’da Genel Merkez yönetimiyle görüşme yaptı. Yapılan görüşme neticesinde Keskin’e milletvekili adaylığı için izin çıktı. Keskin, istifasını genel merkeze sundu.

AK Parti’nin kuruluşundan bu yana ilçe başkanlığı ve il başkanlığı gibi çeşitli görevlerde bulunan Keskin, 2018 yılında atamayla il başkanlığı görevine getirildi. Keskin, önceki yıl yapılan kongrede il başkanlığına seçildi.

İl başkanlığı döneminde teşkilat içindeki kavgayı önleyen, teşkilatın birlik ve beraberlik içinde uyumlu çalışmasını sağlayan Keskin, bu süreçte Düzce’deki kurum ve kuruluşların vatandaşa yönelik hizmetlerinin gerçekleşmesine önemli katkı sağladı.

Seçmen nezdinde olumlu izlenim bırakan ve vatandaşlarla pozitif iletişim kurmayı başaran Keskin hem parti tabanında, hem kamuoyunda yükselen bir grafik sergiledi.

Keskin’in bugün (Perşembe) parti merkezinde basın toplantısı düzenleyerek süreci anlatması bekleniyor.

KESKİN’İN YERİNE KİM GELECEK?

AK Parti’de Keskin’den boşalan il başkanlığına önümüzdeki günlerde atama yapılacağı bildirildi.

Parti geleneklerine ve teamüllerine göre, Keskin’in yerine Siyasi ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı Ersin Gökçe’nin getirilmesi bekleniyor.

İl başkan vekilliği görevini halen sürdürmekte olan Gökçe’nin il başkanlığı koltuğuna oturmasını il yönetiminin ve ilçe başkanlarının da istediği ifade edildi.


Editör: D. Son Haber