Siyasilerden Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret

DüzceSonHaber

Siyasilerden Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret
6.03.2023 - 15:22
Kaynak: Haber Merkezi

 

Siyasi parti il temsilcileri, Düzce Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı İslam Keleş ve yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Bu kapsamda AK Parti Akçakoca ilçe teşkilatı, Türkiye Değişim Partisi il teşkilatı ve İYİ Parti il teşkilatı cemiyeti ziyaret ettiler.

Düzce Gazeteciler Cemiyeti’nde geçtiğimiz haftalarda yapılan kongre ile göreve gelen Yönetim Kurulu Başkanı İslam Keleş ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretleri başladı.

Bu kapsamda Düzce Gazeteciler Cemiyeti’nin, Kültür Mahallesi eski Akçakoca Caddesi üzerinde bulunan yeni hizmet binasını ziyaret eden AK Parti İlçe Başkanı Esved Sarıoğlu, Başkan Yardımcısı Ziya Denizgez, Başkan Yardımcısı Sezer Lokum, Kadın Kolları İlçe Başkan Yardımcısı Elif Mat ve Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Bartan Düzce Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı İslam Keleş ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler.

İlçe Başkanı Esved Sarıoğlu, Düzce Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni yönetimi tebrik ederek “Düzce’de gazetecilik mesleğini en üst seviyeye çıkarmak için çıktığınız bu yolda başarılı olacağına inancımız tamdır. Bu çerçevede bizlerde sizlere destek olmak için üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

AK Parti ziyaretinin ardından Türkiye Değişim Partisi il teşkilatı cemiyete ziyarette bulundu. Ziyarete Genel Başkan Danışmanı Hayati Çaklı, TDP İl Başkanı Sezgin Aktaş ve Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı katıldılar. TDP İl Başkanı Sezgin Aktaş, yeni cemiyet yönetiminin Düzce’ye ve basın camiasına hayırlı olmasını diledi. Aktaş “Yapılan olağanüstü kongre ile göreve gelen Cemiyet Yönetim Kurulu Başkanı İslam Keleş ve yönetimini tebrik ederiz. Yeni cemiyet çalışma ofisinizin hayırlı olmasını dileriz. Bu aşamada Türkiye Değişim Partisi olarak gazetecilik mesleğinin Düzce’de bir adım ileri gitmesi için elimizi taşın altına koymaya hazırız” ifadelerini kullandı.

Günün son ziyareti İYİ Parti İl teşkilatı tarafından gerçekleştirildi. Ziyarete İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, SKM Başkanı Av. Selami Ulusinan ve Aslıhan Akbal Tüysüz, Zeki Kibar ve Can Vural  katıldı.

Özellikle İYİ Parti ziyaretinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 6’lı masadaki tavrı konusunda uzun süre istişare edildi. Konuyla ilgili olarak İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, yorum yapmayı doğru bulmadığını ve sürecin devam ettiğini belirtti. Er, Düzce Gazeteciler Cemiyeti ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Düzce’de gazetecilere bir araya toplayan Düzce Gazeteciler Cemiyeti yeni yönetiminin başarılı olacağından şüphemiz yok. Uzun süredir beklediğimiz bir süreç hayata geçmiş durumda. Bizler gazetecilere kolay ulaşmak için böyle bir yapılanmasının olması taraftarı olduk. Bizlerde İYİ Parti teşkilatları olarak gazetecilerin daha iyi yerlerde olmasını isteriz. Bu hem siyasetin hem şehrin havasını değiştirir” şeklinde konuştu.

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İslam Keleş ise ziyarete gelen tüm isimlere teşekkür ederek Düzce için birlikte çalışacaklarını söyledi.


Editör: D. Son Haber