AK Parti’de Düzce için ilk 8 isim ve mülakat komisyonu isimleri belli oldu

DüzceSonHaber

AK Parti’de Düzce için ilk 8 isim ve mülakat komisyonu isimleri belli oldu
27.03.2023 - 20:51
Kaynak: Haber Merkezi
3

 

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleri için Düzce’den Ankara’ya gidecek olan ilk 8 isim ile Düzceli milletvekili aday adaylarının mülakatını yapacak komisyonda yer alacak isimler belli oldu.

Türkiye 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem milletvekillerini seçmek için sandık başına gidecek. Bu kapsamda AK Parti Düzce Milletvekili olmak için 50 aday adayı başvuru yaptı. Yapılan değerlendirmeler ve temayül yoklamaları sonucunda Ankara’da mülakata çağırılarak ilk 8 isim belirlendi.

Buna göre Ayşe Keşir, Özkan Çakır, Mustafa Keskin, Hakan Kuşçuoğlu, Ercan Öztürk, Yasin Yılmaz, Çiğdem Günal ve Ersoy Mutlu mülakata gidecek ilk 8 isim içinde yer alacak.

Ayrıca Düzce milletvekili aday adayları 12. Komisyonda mülakata girecek. Mülakat komisyon başkanlığını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri, mülakat komisyon üyeliklerini ise AK Parti MKYK üyesi Türk İslam Karakoç, AK Parti MKYK üyesi Emre Ete, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları AR-GE ve Eğitim Başkanı Züleyha Karademir ve AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Coşkun Keklik yapacak.


Editör: D. Son Haber