AK Parti Düzce Milletvekili adayları belli oldu

DüzceSonHaber

AK Parti Düzce Milletvekili adayları belli oldu
9.04.2023 - 19:37
Kaynak: Haber Merkezi
1

 

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği seçimleri için AK Parti Düzce Milletvekili adayları belli oldu.

AK Parti Düzce’de 1. sırayı Ayşe Keşir’e, ikinci sırayı Ercan Öztürk’e, 3. sırayı ise Hakan Kuşçuoğlu’na verdi.

AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu yaptığı açıklamada “14 Mayıs 2023 Seçimlerinde AK Parti Düzce Milletvekili Adaylarımızın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Tüm teşkilatlarımızla beraber sandıklardan zaferle çıkmak üzere yolumuz açık olsun. Allah, bizleri mahcup etmesin, emeklerimiz zayi olmasın. Türkiye Yüzyılı yolunda Düzce için hemen şimdi” dedi.


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • Nihat
    Nihat
    10.04.2023 07:52

    AK Parti listeleri, vatanına aşıkların, milletine sevdalıların, hizmet etmekten bir an olsun geri durmayanlarındır... AK Parti dostluğun, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin partisidir. AK Parti gece gündüz, yaz, kış demeden, milletimizin derdine derman olmak için hep koşan, hep önde olanların partisidir. Açıklanan listeler ülkemize, Düzce'mıze milletimize hayırlı olsun. Rabb'im yolumuzu açık, işlerimizi kolay eylesin. Amin, İnşaAllah