Öztürk’e vatandaş büyük teveccüh

DüzceSonHaber

Öztürk’e vatandaş büyük teveccüh
17.04.2023 - 09:44
Kaynak: Haber Merkezi
1

 

AK Parti Düzce Milletvekili Adayı Ercan Öztürk, seçim ziyaretlerine Cumayeri ilçesinde devam etti. İlçede esnafları ziyaret eden Öztürk, yoğun ilgi görürken, vatandaşlardan destek istedi.

AK Parti Milletvekili adayları, aday tanıtım toplantısının ardından saha çalışmalarına devam ediyor. AK Parti Düzce Milletvekili Adayı Ercan Öztürk, Cumayeri esnafını ziyaret etti. Sabah saatlerinde ilçeye giden Öztürk, kalabalık bir grup tarafından karşılandı.

‘HERKESLE GÖRÜŞECEĞİZ’

Cumayeri ilçesinde esnafları ziyaret ederek halk pazarında vatandaşlarla bir araya gelen 28. Dönem AK Parti Düzce Milletvekili Adayı Ercan Öztürk, “14 Mayıs seçimleri için aday tanıtım programı ile başlangıcımızı yaptık. İnşallah ziyaret etmediğimiz kapı kalmayacak. Ülkemizin ve milletimizin geleceği için herkesle görüşüp konuşacağız. İnşallah Düzce’miz 14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılına damgasını vurmak için güçlü bir ses verecek. Hemşehrilerimizin büyük teveccühü ile yola çıktık. İnşallah kazanan yine istikrar olacak” dedi.


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • Düzceli
    Düzceli
    17.04.2023 11:17

    Öztürk bizim evledımız ama gerçek şuki keşire tepkimiz var,Ak partiye tepkimiz var üzgünüz bu sefer CHPye oylarımız.