14 Mayıs’a Damgamızı Vuracağız

DüzceSonHaber

14 Mayıs’a Damgamızı Vuracağız
25.04.2023 - 08:15
Kaynak: Haber Merkezi

 

Düzce’de seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Düzce Milletvekili adayı Ercan Öztürk, Gümüşova ilçesinde esnafı ziyaret etti vatandaşlar bir araya geldi. “14 Mayıs’a damgamızı vuracağız” diyen Öztürk “Durmadan çalışacağız.”

AK Parti Düzce Milletvekili adayı Ercan Öztürk, dur durak bilemeden ilçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle geziyor esnaf ve vatandaşlarla bir araya geliyor. Teşkilat üyeleri ile birlikte ziyaretlerine devam eden Öztürk, Gümüşova ilçesinde Pazar yerini gezdi, esnafı dinledi, vatandaşlarla sohbet etti.

Çocuklarla da yakından ilgilenen Öztürk, “Düzce’mizin ilçelerini, mahallelerini, köylerini adım adım geziyoruz. Gittiğimiz her yerde bizi bağrına basan kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Büyük ve Güçlü Türkiye idealimiz doğrultusunda Gümüşova’da halkımız ile birlikte bir araya geldik. Birlik ve beraberlik içerisinde durmadan çalışarak 14 Mayıs’a damgamızı vuracağız” dedi.


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.