Kuşçuoğlu’ndan bulvar esnafına ziyaret

DüzceSonHaber

Kuşçuoğlu’ndan bulvar esnafına ziyaret
5.05.2023 - 11:43
Güncelleme 6.05.2023 - 10:26
Kaynak: Haber Merkezi

 

AK Parti Düzce Milletvekili Adayı Hakan Kuşçuoğlu, Atatürk Bulvarı ile Rasim Betir Paşa Bulvarı'nda esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek destek istedi. Kuşçuoğlu hem vatandaşlara hem esnaflara seslenerek "Ben sizin içinizden bir kardeşinizim. Pandemi döneminde beraberdik, darbe kalkışması gecesi de beraberdik. Düğünlerde de beraberdik, cenazelerde de beraberdik. Yani iyi günde kötü günde her beraberdik. Bundan sonrada böyle olacak" dedi.

AK Parti Düzce Milletvekili Adayı Hakan Kuşçuoğlu, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimlerine tüm enerjisi ile hazırlanmaya devam ediyor. Çalışmalarını aralıksız sürdüren ve Düzce'de sıkılmayan el, çalınmayan kapı bırakmayacağız sloganı ile yola çıkan Kuşçuoğlu bu kez şehrin en işler bölgeleri olan Atatürk Bulvarı ile Rasim Betir Paşa Bulvarı'nı ziyaret etti.

Yıllardır Düzce'de esnaflık yapan Kuşçuoğlu, vatandaşlara ve esnaflara bugüne kadar yanlarında olduğunu bundan sonra da yanlarında olacağının sözünü vererek "Biz Düzcelilerle iyi günde kötü günde hep yan yana olduk. Şehir merkezinde bulunan iş yerimizde düğünü olan, nişanı olan, evladını, torununu sünnet ettirmek isteyen Düzceli hemşerilerimiz mutluluklarını belki de ilk kez bizimle paylaştı. Yine pandemi oldu beraberdik, darbe girişimine beraber karşı durduk. Bundan sonraki süreçtede Düzceli hemşerilerimizin her zaman yanında olmaya, onların sorunlarını Ankara'ya götürüp çözüm bulmaya devam edeceğiz" dedi.

Kuşçuoğlu genel siyasetten de bahsederek "Devlet bizim, vatan bizim, bayrak bizim. Bunun için dökülen kanları düşüneceğiz. Akif'in aşkla söylediği gibi 'Bastığın yerleri toprak diyerek geçme tanı, Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı'. 14 Mayıs inşallah vatanımızın, bayrağımızın doruklarda olduğunun bir nişanesi olacak" ifadelerini kullandı.

Son olarak seçimlere yönelik tahminlerini dile getiren Milletvekili Adayı Kuşçuoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın birinci turda seçileceğinden emin olduğunu belirterek, "Bu bir kazanç, ülkemiz için bir lütuf diyorum. Yanında asker olarak gördüğü için de, bizleri seçtiği için de teşekkür ediyorum" dedi.


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.