Şengüloğlu “Dergi kapaklarıyla Türkiye’yi diz çöktürürüz sanıyorlar”

DüzceSonHaber

Şengüloğlu “Dergi kapaklarıyla Türkiye’yi diz çöktürürüz sanıyorlar”
6.05.2023 - 15:01
Kaynak: Haber Merkezi

 

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, "İngiliz The Economist dergisi her seçim olduğu gibi yine manşetleriyle milletimizin iradesini hedef alıyor. Dergi kapaklarıyla sözde Türkiye’ye diz çöktüreceklerini zannediyorlar. Ama Türkiye milli iradeye parmak sallamak isteyenlere izin vermedi, vermeyecek. 14 Mayıs seçimi bir tarafta Amerikan mandasını isteyenlerle diğer tarafta da tam bağımsız Türkiye için çalışanların arasında olacak" dedi.

İngiltere merkezli The Economist, 14 Mayıs seçimlerinden önce tartışma yaratacak bir kapak yaptı. "2023'ün en önemli seçimi" denilen kapakta "Erdoğan gitmeli", "Demokrasiyi kurtarın" ve "Oy verin" yazan çıkartmalara yer verildi.

AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, The Economist'in Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı kapağa sert sözlerle tepki gösterdi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Şengüloğlu, "Milletimiz her zaman yanımızda oldu" diyerek, "Dünyada ve bölgesinde söz sahibi olan, teknolojik gelişmesinin yanı sıra katma değerli ürünler üretmesiyle her geçen gün daha da güçlenen Türkiye’yi engellemek isteyenler 14 Mayıs’ı bir kurtuluş olarak görüyor ama sandıklar açıldığında hayalleri suya düşecek. Türkiye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde her alanda büyümeye devam edecek. İngiliz The Economist dergisi her seçim olduğu gibi yine manşetleriyle milletimizin iradesini hedef alıyor. Dergi kapaklarıyla sözde Türkiye’ye diz çöktüreceklerini zannediyorlar. Ama Türkiye milli iradeye parmak sallamak isteyenlere izin vermedi, vermezde, yine vermeyecek" diye konuştu.

İl Başkanı Şengüloğlu, “Bugün İHA’sıyla, SİHA’sıyla lider, Kaan’ı, uydu sistemleri ile de göz korkutan bir Türkiye var. 14 Mayıs seçimi, bir tarafta Amerikan mandasını isteyenlerle diğer tarafta da 'tam bağımsız Türkiye' için çalışanların arasında olacak. Halkımız cesurların yanında olacak, 14 Mayıs'ta sandığa giderek en güzel cevabı vererek Cumhurbaşkanımızı bir kez daha seçecek. Büyüyen ve güçlenen Türkiye ile birlikte Düzce her geçen gün gelişiyor. Büyük hizmetleri hayata geçirirken bunu Düzceli hemşerilerimizin desteği ile yapıyoruz. Bugün köylerimize doğalgaz götürüyoruz. 'Doğalgaz çıkaramazlar' diyenlere inat ülkemizin enerji bağımsızlığı yolunda tarihi bir adım olan ve devreye alınan Karadeniz gazı ülkemizin sistemine dahil oldu" ifadelerini kullandı.


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.