Kuşçuoğlu’na baba ocağında muhteşem karşılama

DüzceSonHaber

Kuşçuoğlu’na baba ocağında muhteşem karşılama
7.05.2023 - 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
1

 

AK Parti Düzce Milletvekili Adayı Hakan Kuşçuoğlu, baba ocağının olduğu Yahyalar Mahallesi’ni ziyaret etti. Yahyalar Mahallesi sakinleri ise Kuşçuoğlu’nu adeta bağırlarına basarak havai fişeklerle ve muhteşem coşku ile karşıladılar.

AK Parti Düzce Milletvekili Adayı Hakan Kuşçuoğlu kendisi gibi çocukluğunu ve hayatını aynı mahallede geçiren İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ile birlikte doğup büyüdüğü ve baba ocağının olduğu Yahyalar Mahallesi’ni ziyaret etti.

Mahalle sakinleri ise Kuşçuoğlu’nun adeta bağırlarına basarak muhteşem bir karşılama töreni hazırladılar. Kendi mahallelerinden olan, çocukluğunu ve gençliğini bildikleri Kuşçuoğlu’nu havai fişekler, konfetiler ve büyük coşku ile karşılayan Yahyalar Mahallesi sakinleri tüm güçleri ile Kuşçuoğlu’na destek vereceklerini açıkladılar.

Yahyalar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Kuşçuoğlu, “Ben bu mahallede büyüdüm. Benim zamanında köydü. Sokaklarında, çamurlarında oynadım. Her evde bir hatıram var. Mahallemi milletvekili adayı sıfatı ile ziyaret ediyor olmam, mahallemin beni bu şekilde karşılaması beni çok duygulandırdı. Baba ocağım burada, yatırımlarımın büyük bölümü bu mahallede. Mahallemin geliştiğini gördükçe daha çok gurur duyuyorum. İnşallah Düzcemizi de Yahyalar Mahallesi gibi hızlı bir şekilde parmakla gösterilen bir vilayet haline getireceğiz. Burada beni coşku ile karşılayan büyüklerime, kardeşlerime, arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Bu sevgi, bu coşku hiçbir zaman karşılıksız kalmayacak. Bu enerji 15 Mayıs sabahından itibaren Düzce’ye hizmet olarak geri dönecek” dedi.

Kuşçuoğlu ayrıca gün içinde Erzurumlular Derneği, Yukarı Yahyalar Mahallesi ve Karslılar Derneğini de ziyaret etti. Dernek üyeleri Kuşçoğlu’nu yıllardır tanıdıklarını ve milletvekili olması durumunda Düzce’ye büyük faydalar sağlayacağına inandıklarını söylediler.


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • Dobracı
    Dobracı
    7.05.2023 17:07

    Benzin istasyonunda çalışan işçilerin yemeğini vermeyen adamdan milletvekili olmaz