Şengüloğlu’ndan anneler günü mesajı

DüzceSonHaber

Şengüloğlu’ndan anneler günü mesajı
13.05.2023 - 12:03
Kaynak: Haber Merkezi

 

Hasan Şengüloğlu, hürmetlerin en büyüğünü hak eden Annelerin baştacı olduğunu belirterek “ Fedakarlığın ve sınırsız sevginin timsali, en kıymetli sığınağımız,  annelerimizin, Anneler Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Hasan Şengüloğlu, mesajında “Sevgi, emek, fedakarlık, merhamet gibi yüce hasletlerin sembolü olan annelerimizin Anneler Günü’nü tebrik ediyorum” ifadesini kullandı.

Annelerin şefkat yuvası ve güvenli bir liman olduğunu vurgulayan Şengüloğlu ,  “Annelerimiz, Cennetin annelerin ayaklarının altında olduğuna  inanan bizler için baş tacıdır. Üzerimizdeki haklarını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz annelerimiz, geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuk ve gençlerimizin duygularının, düşüncelerinin ve karakterlerinin şekillenmesinde temel rol üstlenmekte; karşılıksız sevgi, sabır ve fedakarlık gibi yüce hasletleriyle tüm topluma örnek olmaktadırlar” dedi.

Mesajında, “Gelecek nesillerin yetiştirilmesinde en büyük sorumluluğu üstlenen, fedakarlığın ve sınırsız sevginin timsali, en kıymetli sığınağımız, ilk öğretmenimiz annelerimizin, Anneler Günü’nü tebrik ediyorum.  ifadelerine yer veren Hasan Şengüloğlu şunları kaydetti: “ Evlatları için tüm zorluklara göğüs geren ve engin hoşgörüsüyle yolumuzu aydınlatan annelerimizin, ihtiyaçlarının ve beklentilerinin karşılanması, mutlu ve huzurlu olmaları, hayat şartlarının iyileştirilmesi hususunda yılmadan çalışmayı sürdüreceğiz. Günlük yaşam mücadelesi içinde annelerin hayır dualarının, en önemli güç kaynaklarımızdan biri olduğunu asla unutmamalı.  Layık oldukları hürmet ve sevgiyi onlardan eksik etmemeliyiz. Başımızın tacı annelerimizden dileğimiz de evlatlarının, ülkemizin, milletimizin üzerinden hayır dualarını eksik etmemeleridir.  Her daim hürmetlerin en büyüğünü hak eden, ömürlerini ailelerine vakfeden annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum.”


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.