AK Parti İl Başkanı Çay Mahallesi’nde oyunu kullandı

DüzceSonHaber

AK Parti İl Başkanı Çay Mahallesi’nde oyunu kullandı
14.05.2023 - 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
1

 

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Milletvekili adayları Ayşe Keşir, Ercan Öztürk, Hakan Kuşçuoğlu ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile birlikte sandığa giderek oyunu kullandı.

AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, beraberinde Milletvekili adayları Ayşe Keşir, Ercan Öztürk, Hakan Kuşçuoğlu, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve İl Genel Meclis Başkanı Fazlı Koç ile oy kullanmaya hep birlikte gitti.

SEÇİM GÜNÜNDE ERKENDEN SAHAYA İNDİLER

Çay Mahallesi Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu 1134 no’lu sandıkta oyunu kullanan İl Başkanı Şengüloğlu, seçim sürecinin güzel, sağlıklı ve demokratik bir şekilde geçtiğini dile getirerek, yaptığı değerlendirmede şunları söyledi;

“Bu tarihi seçim ülkemize, milletimize hayırlara vesile olsun inşallah.Sabahın erken saatlerinden itibaren SKM üyelerimzle birarya geldik. Öncelikli görevimiz sandıkta duracak arkadaşlarımızın koordinasyonunu sağlamak. Hamdolsun bütün arkadaşlarımız görevlerinin başına geçti. Bütün hukukçularımızda sandıklarda bekliyor. Herhangi bir huhuksal durum olduğunda çözüme kavuşturmak adına görevlerinin başındalar. Medeni şekilde bir seçim atmosferi geçiriyoruz. Seçim sonuna kadar da bu şekilde devam etmesinden yanayız.”

AK KADROLAR BİRLİKTE OY KULLANDI

Seçim sabahına Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün oy kullandığı Konuralp’ten başladıklarını dile getirerek konuşmasını sürdüren Şengüloğlu, “Ardından Ayşe Hanım Bahçeşehir bölgesinde oyunu kullandı. Daha sonra vekil adayımız Hakan Bey ve Merkez İlçe Başkanımız Mehmet Bey oylarını kullandı. Akabinde vekil adayımız Ercan Öztürk oyunu kullandı. Yaklaşık 2-2,5 ay yoğun tempo çalıştık, gayret gösterdik. İnşallah rabbim emeklerimizi zayi etmez. Bugün o gayretlerimizin sonucunu alma günü. Çıkacak olan sonuçları inşallah hayırlara vesile kılar. Temennimiz seçimlerin kazasız belasız, kavgasız gürültüsüz sona ermesi” şeklinde konuştu.


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • Nihat
    Nihat
    14.05.2023 19:35

    Hayırlı olsun, Okunan Kuran'ı Kerimler, edilen dualar hürmetine sen Recep Tayyip Erdoğan'ı muzaffer eyle Allah ım Amin,