Milletvekili Adayı Ercan Öztürk’ün heyecanı gözlerinden okundu

DüzceSonHaber

Milletvekili Adayı Ercan Öztürk’ün heyecanı gözlerinden okundu
14.05.2023 - 13:58
Kaynak: Haber Merkezi
1

 

AK Parti Düzce Milletvekili adayı Ercan Öztürk, 14 Mayıs seçimlerinin hayırlı olması dilekleri ile oyunu kullandı ve “25 yıldır bu mahallede aynı okulda aynı sandıkta oy kullandık. Şimdiye kadar hep doğru sonuçlarını gördük. İnşallah bu tercihimizde vatana millete kendimize hayırlı uğurlu olur” dedi.

AK Parti Düzce Milletvekili adayı Ercan Öztürk, oyunu kullanmak için Aziziye Mahallesi Aziziye Ortaokulu 1024 no’lu sandıkta oyunu kullandı.

Beraberinde AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, AK Parti Düzce milletvekili adayları Ayşe Keşir ve Hakan Kuşçuoğlu’nun yanı sıra Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile birlikte sandığa giden Öztürk, oy kullanmasının ardından yaptığı açıklamada, “Bugün gerçekten de demokrasi şöleni havasında geçiyor. 25 yıldır bu mahallede aynı okulda aynı sandıkta oy kullandık. Şimdiye kadar hep doğru sonuçlarını gördük. İnşallah bu tercihimizde vatana millete kendimize hayırlı uğurlu olur” dedi.


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • Nihat
    Nihat
    14.05.2023 19:34

    Hayırlı olsun, Okunan Kuran'ı Kerimler, edilen dualar hürmetine sen Recep Tayyip Erdoğan'ı muzaffer eyle Allah ım Amin,