AK Parti destekçileri Keşir’e öfkelerini kusuyor

DüzceSonHaber

AK Parti destekçileri Keşir’e öfkelerini kusuyor
16.05.2023 - 09:00
Kaynak: Haber Merkezi

 

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan milletvekilliği seçimlerinde AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı sıfatıyla milletvekili adayı belirleme noktasında seçici kurul içinde olan ve kendisini Düzce 1. Sıra adayı yaparak yerini garantileyen Milletvekili Ayşe Keşir’e tepkiler artarak devam ediyor.

AK Parti Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, bilindiği gibi 14 Mayıs seçimlerinde milletvekili olabilmek için aday adayı olanların arasından adayları belirleyecek olan komisyonlar içinde yer aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la birebir görüşebilen ve partide ağırlığı olan Keşir bu ağırlığını kendi milletvekili listesini yaparak kullandı.

Kendisini Düzce 1. Sıra milletvekili adayı yapan ve seçimlerde yerini garantileyen Keşir, seçim çalışmaları sırasında defalarca aradığı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Düzce’de 3-0 yapma sözü verirken, 1 milletvekili kaybeden AK Parti, Düzce tarihinde ilk kez CHP’ye bir milletvekili kaptırdı.

Seçim sonuçlarının ardından AK Parti taraftarları sosyal medya hesapları üzerinden Keşir’e öfke kusmaya başladılar.


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.