Bravo! Keskin tüm objektifliği ile kongreyi anlattı

DüzceSonHaber

Bravo! Keskin tüm objektifliği ile kongreyi anlattı
30.12.2021 - 14:51
Kaynak: Haber Merkezi

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen İktisat ve Kalkınma Kongresi hakkında tüm objektifliği ile konuştu. Keskin, kendisinin de diğer siyasi parti il başkanları gibi SMS ile konuşmacı olduğunu öğrendiğini ve Düzce Üniversitesi ile Düzce’nin diğer dinamiklerinin kongreye çağrılması gerektiğini söyledi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündemi değerlendirdi. Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen iktisat ve kalkınma kongresiyle ilgili olarak tüm açıklığı ile soruları cevaplayan Keskin’in de SMS ile çağırıldığı ve konuşması olduğunu bu yolla öğrendiği ortaya çıktı.

Keskin “Bu toplantı bu kapsamda ilk kez yapıldı. Mutlaka eksiklikler olacaktır. Bende diğer parti başkanları gibi SMS yoluyla konuşmacı olduğumu öğrendim. Yapılan eleştiriler ise eksikliklerin giderilmesi içindir. Bu eleştirilere sonuna kadar katılırım. Düzce’nin daha çok dinamiği bu kongrede yer almalıydı” dedi.

Özellikle Düzce Üniversitesi’nin neden kongrede yer almadığı konusunda soruları cevaplayan Keskin “Bu soruların muhatabı AK Parti değildir. Çünkü toplantıyı düzenleyen biz değiliz. Toplantıyı düzenleyen kurumların bu sorulara cevap vermesi lazım. Orada Düzce Üniversitesi’nden akademisyenlerin olması fikrine bende katılıyorum. Ancak bu tip organizasyonlara sahip çıkmamız gerekiyor. Düzce’de üniversite, sanayi, siyaset, kamu ve basın ortak yürürse hedefe varabiliriz” ifadelerini kullandı.

Son olarak kongrenin iyi taraflarının da görülmesi gerektiğini söyleyen Keskin “Bir kongre yapıldı ve bitti. Bunsan sonra önemli olan neler çıkarıldığı ve neler yapılacağı. Ben Düzce Belediye Başkanımız Faruk Özlü’nün kongre sonrasında ki konuşmasını önemsiyorum” şeklinde konuştu.


Editör: A. Gölge