Keskin, Tanju Özcan’a ağzının payını verdi

DüzceSonHaber

Keskin, Tanju Özcan’a ağzının payını verdi
4.01.2022 - 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
1

Düzce’de ki CHP ve İYİ Parti teşkilatlarını ziyareti sırasında yaptığı açıklamalarla haddini aşarak Düzce Belediyesi’ni ve Düzcelileri aşağılamaya çalışan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a tepki AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin’den geldi. Keskin, “Şov yapma çabası içine girdi” dedi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın yapmış olduğu yersiz açıklamaya tepki gösterdi.

Başkan Keskin, yaptığı açıklamada “Bolu Belediye Başkanı yapmış olduğu açıklamalarda haddini aşmıştır. Düzce Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü ’nün şehrimiz için yaptığı çalışmalar, ortaya koyduğu vizyon ve hayata geçirdiği yatırımlar kıymetli Düzce halkının takdirini ve güvenini kazanmıştır. Belediyemiz imzaladığı toplu iş sözleşmesinde %38 zam ile bölgemizde en iyi, ülkemizde ise kazanılan haklar noktasında ilk üç sözleşme arasındadır. Belediyemizin kötü yönetildiği sözleri şov yapma çabasından başka bir şey değildir. Düzce Belediyesine borç vermek istedim sözlerinde de kendi hayal dünyasında yaşadığı ve Düzce’nin nüfus olarak da yatırım olarak da Bolu’nun önüne geçmesini hazmedemediğini gözler önüne sermiştir” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın ekonomi üzerinden şov yapmaya çalışıyor diyen Keskin “Türkiye, 2021 yılında yapmış olduğu ihracatla potansiyelini kanıtlamış ve yeni ekonomi modeli ile beraber hedeflerine ulaşacağını ortaya koymuştur. Bolu Belediye Başkanının ekonomi üzerinden yaptığı, iktidarımızı hedef alan açıklamalarında partililerin ve basın mensuplarının önünde şov yapma çabası içerisine girdiği yine anlaşılmış, kendi partisine yakışır bir karaktere bürünmüştür. Kendisini esefle kınıyor, siyasi ahlak kurallarını unutmamaya davet ediyorum. Devletimiz yapmış olduğu atılımlarla Dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma yolunda ilerlemektedir. Sayın Cumhurbaşkanımız önderliğinde AK Parti iktidarı olarak vatandaşımızın her zaman yanında olmaya, yaptığımız yatırımlarla 2023 hedeflerimiz doğrultusunda çalışmaya devam ediyoruz. Bolu Belediye Başkanının gözlüklerini çıkararak AK Parti iktidarını izlemeye, Türkiye için ortaya koyulan hedefleri anlamaya, aziz milletimizin geleceği için siyaset ve fikir üretmeye davet ediyorum” şeklinde konuştu.


Editör: A. Gölge