Sınav haftası yemekle uğraşmasınlar diye

DüzcSonHaber

Sınav haftası yemekle uğraşmasınlar diye
20.01.2022 - 12:30
Güncelleme 20.01.2022 - 12:31
Kaynak: Haber Merkezi

AK Parti Düzce Gençlik Kolları ile ÜNİAK topluluğu sınav haftalarında her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği ev yapımı ikramlarına devam ediyor.

Ak Parti Düzce Gençlik Kolları ve ÜNİAK (Üniversite Akil Gençlik Topluluğu) üniversite öğrencilerini final haftasında yalnız bırakmadı. Kadın Kolları tarafından hazırlanan ev yapımı ikramlar Düzce Üniversitesi Merkez Kütüphanesi'nde açılan stantta öğrencilere ikram edildi. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gönül Asuk ile Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük yapılan etkinliğe katılarak öğrencilere ikramda bulundu.

Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük, yaptığı açıklamada her zaman öğrencilerin yanında olduklarını belirterek, “AK Parti Gençlik Kolları ve ÜNİAK teşkilatı olarak, Düzce Üniversitesi öğrencilerine final sınavları haftasında kadın kollarımızın hazırladığı ev yapımı ikramlarda bulunduk. Düzce Üniversitesi’nde eğitim görmeye gelen öğrencilere her alanda desteğimizi sürdürüyoruz. Ak Parti teşkilatı olarak geleneksel hale getirdiğimiz bu uygulama ile öğrencilerin hem sağlıklı beslenmelerine hem de bütçelerine bir nebze katkı sağlamayı düşündük. Öğrenciler ikramları yerken, bir süre derse mola verme imkânı buluyor. Emeği geçen Kadın Kolları Başkanımız Gönül Asuk’a ve Gençlik Kolları yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi


Editör: A. Gölge