İl Başkanı Keskin’den Regaip Kandili mesajı

DüzceSonHaber

İl Başkanı Keskin’den Regaip Kandili mesajı
3.02.2022 - 09:47
Kaynak: Haber Merkezi

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Regaip Kandili ve üç ayların başlangıcı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 Başkan Keskin, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

Mübarek üç aylara kavuşmamızın, sevincin ve huzurun iklimine açılan kapı, 3 Şubat 2022 Perşembe gününü Cuma'ya bağlayan gece; Recep, Şaban ve Ramazan aylarının habercisi Regaip gecesidir. Rahmet, mağfiret, manevi huzura ve arınmaya vesile mübarek ayların başlangıcı, üç ayların müjdeleyicisi Regaip Kandil'inde, manevi iklimi ile benliğimizi kuşatan, gönüllerimizi ferahlatan üç aylara ulaşmanın mutluluğunu inşallah bir kez daha yaşayacağız.

İdrak edeceğimiz Regaip Kandilinin; sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının oluşmasına, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da pekişmesine, insani ve ahlaki meziyetlerimizin yeniden yeşermesine vesile olacağına inanıyorum.

Rahmet ve mağfiret kapılarının açıldığı bu müstesna gecelerin bereketinden, Peygamber Efendimiz (SAV)’in “Şu beş gecede yapılan dua geri çevrilmez. Regaip gecesi, Şaban’ın 15. gecesi, Cuma, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gecesi.” hadis-i şerifinin de bilincinde olarak en güzel şekilde yararlanılmasını temenni ediyorum.

Ülkemiz ve İslam âleminin; üç aylarını ve Regaip Kandil’ini kutluyor, bu mübarek gün ve gecelerin Düzce’mize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket ve huzur getirmesini, tüm insanlığı etkileyen Koronavirüs hastalığının bir an önce sona ererek sağlıklı bir yaşama geri dönülmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum.


Editör: A. Gölge