AKP’li kadınlar Düzce gezisinde stres attı

DüzceSonHaber

AKP’li kadınlar Düzce gezisinde stres attı
7.03.2022 - 15:34
Kaynak: Haber Merkezi

AK Parti Düzce İl Kadın Kollarından 8 Mart Dünya Kadınlar günü sebebiyle Düzceli kadınlara Düzce’nin turizm değerlerini birlikte tanıyalım etkinliği.

Ak Parti Düzce İl Kadın Kolları Başkanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Düzce’nin çeşitli mahallelerinden gelen 200 kadına Düzce’nin tarihi ve doğal alanlarını gezdirdi.  AK Parti Düzce İl Kadın Kolları Başkanı Gönül Asuk öncülüğünde, AK Parti İl Teşkilatı, İlçe Teşkilatları, İlçe ve Belde Başkanlarının katıldığı etkinlik gün boyu sürdü. Yığılca Sarıkaya Mağarasını ziyaret ederek programa başlayan kadınlar, Katı Atık Tesisini, Konuralp Antik Tiyatro, Efteni Gölü ve Aydınpınar Şelalesini ziyaret ettiler.

Konuralp Antik Tiyatro kazı alanı ziyaret eden gruba Meşhur Konuralp Pilavı ikram edildi. İkramların ardından kazı alanını ziyaret eden kadınlara tiyatro hakkında bilgiler verildi. Program da konuşan AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, “ 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü Kadın Kollarımız sağolsunlar Düzce’de ki teşkilatlarımızla mahalle ve köy yönetimlerimizle Düzce’nin güzelliklerini geziyorlar. Yığılca Sarıkaya Mağarası ile başlayan gezi, Düzce’de yaptığımız yatırımları özellikle Katı Atık Tesisi, Konuralp kazı alanı ziyaret ediyorlar. Buradan da Gölyaka İlçemize giderek Efteni gölü ile Aydınpınar Şelalesini ziyaret edecekler. Ben başkanıma teşekkür ediyorum. Hava’da bugün çok güzel kadınlarımız için çok güzel bir etkinlik oldu. Ben tekrar Dünya Emekçi Kadın Gününü kutluyorum. İyi ki varlar. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

Programa katılımın büyük olduğunu belirten AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gönül Asuk, “Bugün 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, biz de bugün kadınlarımızla beraber hem Düzce’yi gezdik gördük, hem de birlikte vakit geçirme olanağı bulduk. Ben bu vesileyle, tüm kadınlarımızın Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Huzur, sevgi, sağlık baş içinde güzel bir dünya diliyorum, hepimiz için.

Bugün 200 tane bayanla, geziyoruz. Bu gezilerimiz devam edecek. Hem Belediyemizin yaptığı hizmetleri gösteriyoruz, hem de tarihi ve gezilecek yerleri geziyoruz, bir arada oluyoruz. Birlik ve beraberliğimizi perçinliyoruz” ifadelerinde bulundu.


Editör: D. Son Haber