Yol yarıldı içine girdik milletvekillerinin kılı kıpırdamıyor

DüzceSonHaber

Yol yarıldı içine girdik milletvekillerinin kılı kıpırdamıyor
7.04.2022 - 18:37
Kaynak: Haber Merkezi

Düzce ile Sakarya’yı birbirine bağlayan Karadeniz Sahil yolu Akçakoca Edilli Köyü mevkiinde meydana gelen heyelan sonrası çöken yolla ilgili olarak hiçbir kurumdan tek satır açıklama gelmezken, milletvekillerinin de soruna sessiz kalması tepki topluyor.

Düzce ile Sakarya’yı birbirine bağlayan yolda meydana gelen çökme sonrası yapılan haberler ülke gündemine bomba gibi düştü. Haberlerin ardından konuyla alakası olan kamu kurumlarının açıklama yapması beklenirken, tek bir kelam edilmemesi hayretle karşılandı.

Bununla birlikte Düzcelilerin büyük umutlarla oy vererek TBMM’ye gönderdiği AK Parti Milletvekili Ayşe Keşir, Fahri Çakır ve MHP Milletvekili Ümit Yılmaz’dan da bir tek ses çıkmamış olması kamuoyunda tepkilere neden oldu.

Vatandaşlar “Bizler milletvekillerini bizlerin sorunlarını çözsünler, daha hızlı çözüme kavuştursunlar diye Ankara’ya yolladık. Ancak her sorunda bize daha çok sorunla geliyorlar. Bu yol 2ay önce çatırdamaya başladı. Ancak defalarca sorunu iletmemize rağmen bir tedbir alınmadığı gibi Ankara’da sözcümüz olan milletvekillerinin de sesi çıkmadı. Ancak bugünlerin yarınları var. Onlar bize bu cefa ve cezayı layık gördülerse, sandık konduğunda da bizim keseceğimiz cezaya razı olacaklar” dediler.  


Editör: D. Son Haber