Kadın kolları başkanı Akçakoca’dan olursa milletvekili hayal olur

DüzceSonHaber

Kadın kolları başkanı Akçakoca’dan olursa milletvekili hayal olur
14.06.2022 - 22:59
Kaynak: Haber Merkezi

 

Geçtiğimiz haftalarda AK Parti Kadın Kolları eski Başkanı Gönül Asuk’un istifasıyla boşalan koltuğa Akçakoca’dan bir ismin oturacağı konuşulurken bu durum Akçakoca’da ki AK Partilileri tedirgin ediyor.

AK Parti Kadın Kolları eski Başkanı Gönül Asuk’un aniden istifa etmesiyle birlikte kadın kolları başkanlığı için isim aranmaya başlandı. İddiaya göre AK Parti Kadın Kolları başkanlığı için Akçakoca’dan bir ismin getirilmesi beklenirken bu durum Akçakoca’da ki hem AK Parti gönüllülerini hemde AK Parti’den milletvekili aday adayı olmak isteyenleri tedirgin ediyor.

Yaşar Yakış’tan sonra Düzce’nin en büyük ilçesi olan Akçakoca’dan milletvekili adayı göstermeyen AK Parti’ye bu nedenle tepkiler olmuştu. Bu dönemde de kadın kolları başkanının Akçakoca’dan çıkarılması sonucunda yine milletvekili adayının bu ilçeden çıkarılmayacağı iddiaları hızla yayılmaya başlandı.

AK Partililer Akçakoca’dan kadın kolları başkanı çıkararak partiye gönül verenlerin ağzına bir parmak bal sürülecek ve yine Düzce’nin en büyük ilçesinden milletvekili adayı çıkarılmayacak yorumlarını yapmaya başladılar.


Editör: D. Son Haber