AK Parti’ye 22 gündür kadın kolları başkanı atanamadı

DüzceSonHaber

AK Parti’ye 22 gündür kadın kolları başkanı atanamadı
22.06.2022 - 00:44
Güncelleme 22.06.2022 - 01:12
Kaynak: Haber Merkezi

 

Düzce AK Parti Kadın Kolları eski Başkanı Gönül Asuk’un istifasıyla boşalan kadın kolları başkanlığı koltuğuna 22 gündür atama yapılmaması kafalarda soru işaretleri bırakıyor. Hem milletvekili hemde AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir’in memleketim dediği Düzce’ye atama yapmamasının sebebi merak ediliyor.

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı olmasına rağmen Düzce Kadın Kolları eski Başkanı Gönül Asuk’un istifa etmesinde önemli rol oynadığı iddia edilen Ayşe Keşir’in 22 gündür kadın kolları başkanı atamamasının sebepleri merak ediliyor.

Tek imzasıyla Düzce’ye atama yapabilecek yetkisi olan Keşir’in planlarının tutmadığı ve istediği ismin Düzce teşkilatları tarafından istenilmediği bu sebeple büyük sorunlar yaşanmaya başladığı iddia ediliyor.

Bununla birlikte Keşir’in özellikle atama yapmadığı ve siyasi rakip olarak gördüğü İl Başkanı Mustafa Keskin’i başarısız göstermeye çalıştığı da iddia edildi.

Bilindiği gibi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan özellikle kadın ve gençlik kollarına büyük önem verdiğini her platformda dile getirirken, seçimlere 1 yıl gibi süre kalmasına rağmen Düzce teşkilatının kadın kolları ayağına bu tip bir çelmenin takılması da kafalarda soru işareti bırakıyor.


Editör: D. Son Haber