Keskin’den halkla arasına mesafe koyan siyasetçilere gönderme

DüzceSonHaber

Keskin’den halkla arasına mesafe koyan siyasetçilere gönderme
27.06.2022 - 09:04
Güncelleme 27.06.2022 - 09:05
Kaynak: Haber Merkezi

 

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, özellikle vatandaşlarla iç içe ve samimi olunması gerektiğini bunun için ise halkın içine girerken belli apoletlerin sökülmesi gerektiğini söyledi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, ilçe gezilerinden bahsederken özellikle halkın içine girerken belli sıfat ve apoletlerin bir kenara bırakılarak, samimi olunması gerektiğine dikkat çekti.

Keskin “Halkımız kendisine samimi davranan insanları yanında istiyor. Gönüllere girmemiz ve isimlerimizin hafızalara kazınması için vatandaşlarımıza daha yakın davranmamız, sevincinde, hüznünde yanlarında olmamız lazım. Bunun için ise halkın arasına girerken belli apoletlerin sökülmesi gerekiyor. AK Parti İl Başkanı geliyor, milletvekilleri geliyor, şu bakan geliyor diyerek önceden halkı uyarmak ve tedirgin etmek halkı uzaklaştırıyor. Çünkü halk bir insanın oturuşundan, bacak bacak üstüne atmasından ve bakışından dahi kendisine yakın yada uzak olduğunu anlayabiliyor. Samimiyseniz aranızda mesafe kalmıyor. Eğer belli sıfatlarınızı ön plana çıkarıyorsanız ister istemez arada bir mesafe oluşuyor” dedi.

Düzce’de de Düzcespor, diğer spor faaliyetleri yada sosyal faaliyetlerde siyasetçilerin halka yakın olması gerektiğine dikkat çeken Keskin “Yığılca Belediye Başkanımız Düzcespor maçlarına geliyorlarsa, bizlerde gitmeliyiz. Halkın sevincini, hüznünü paylaşmalıyız. Özellikle Düzcespor bu şehrin önemli dinamiklerinden birisidir. Ben şahsen maçlara düzenli gitmeye çalıştım ancak protokol tribününde oturmayı tercih etmediğim için gelmediğimiz, sahip çıkmadığımız yönünde algılar oluştu. Bu diğer branşlar içinde böyle. Başarılı spor yatırımlarımız var. Bununla birlikte gelen başarıları da paylaşmamız gerekiyor. Sonuç olarak Düzcespor maçlarına gitmek için sadece biraz zaman ayırmak gerekiyor. Buda bir siyasetçi için bulunmaz bir fırsattır. Halkın arasında olduğunu, halkın dinamiklerini birlikte harekete geçirmenin mutluluğunu yaşamak için çeşitli yollardan birisidir” şeklinde konuştu.


Editör: D. Son Haber