Başkan Keskin’den AK Parti’nin 21. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

DüzceSonHaber

Başkan Keskin’den AK Parti’nin 21. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı
14.08.2022 - 12:27
Kaynak: Haber Merkezi

 

Ak Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Ak Parti’nin 21. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti İl Başkanı Keskin, mesajında “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partimiz Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcı olmuştur. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her şey Türkiye için ve bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olamayacak diyerek başlattığı siyasi mücadelemiz bugün 21. yılına ulaşmıştır.

Ülkemizin ve milletimizin geleceğini ışığıyla aydınlatan Partimiz, umudun ve inancın adı olmuş, Ülkemizi önemli ve stratejik bir ülke haline getirmiştir. 14 Ağustos 2001’de Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde arkasındaki milyonlarla kutlu yola çıkan partimiz, her seçimde başarılarını katlayarak arttırmıştır.

Bugün 21. yaşımıza giriyoruz, geriye dönüp baktığımızda Partimiz her geçen gün daha dinamik, daha heyecanlı, çok daha gençleşen ve geleceğe umutla bakan kadroları ile Ülkemizi muasır medeniyetler seviye taşımak için gece gündüz çalışmaktadır. Ülkemizi 2023 ve 2071 hedeflerine ulaştırmak için aşkımız ve heyecanımız bakidir.

Bu duygu ve düşüncelerle  AK kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan, başarıdan başarıya koşan partimizin tüm değerli mensuplarını selamlar, bu yolda hayatını kaybetmiş olan dava arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet dilerim.

AK Parti’mizin 21. kuruluş yıl dönümünün ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun. Rabb’im, bu kutlu yürüyüşte, milletimize hizmet yolunda bizleri mahcup etmesin. Ülkemizi, milletimizi, partimizi tüm hainlerden, şer odaklarından korusun” şeklinde konuştu.


Editör: D. Son Haber