Cumayeri’nde AK Parti teşkilatı dur durak bilmiyor

DüzceSonHaber

Cumayeri’nde AK Parti teşkilatı dur durak bilmiyor
22.06.2021 - 22:19
Kaynak: Haber Merkezi

AK Parti Cumayeri İlçe Başkanı Necdet Keleş, dur durak bilmeden çalışmaya devam ediyor. Adeta yarın seçim olacak gibi çalışan Keleşe, sahaya inerek yapılan çalışmaları incelerken, vatandaşların da sorunlarını dinliyor.

Geçtiğimiz dönem yapılan yerel seçimlerin ardından AK Parti'nin kaybettiği ilçelerden Cumayeri'nde AK Parti İlçe Teşkilatı saha çalışmalarıyla göz doldurmaya başladı. İlçe Başkanı Necdet Keleş, AK Parti Genel merkezinin talimatları ve hedefleri doğrultusunda adeta yarın seçim varmış gibi saha çalışmalarına hız verdi.

İktidar partisinin Cumayeri temsilciliği görevini layıkıyla yapan Keleş, diğer parti teşkilatlarını geride bıraktı. Sessizliğini sürdüren diğer partilerin temsilcileri seçimden umutlarını kesmiş gibi görünüyorlar.

MHP'nin adayı olarak ilçede belediye seçimini kazanan Mustafa Koloğlu, seçimi kazanır kazanmaz rozetini kenara bırakarak tüm ilçeyi kucaklayan bir hizmet anlayışı hayata geçirip hız kesmeden yatırımlarına devam ederken,  MHP, İYİ Parti ve DEVA Partisi teşkilatlarından ses çıkmıyor.

Seçimden seçime sahaya çıkmanın siyasiler için eksi puan olduğu bilinirken, Keleş, gelecek seçim için en iyi yatırımı yapan ilçe başkanı olarak görülüyor.

İl yönetim kurul üyeleri, İl Genel Meclis üyesi, gençlik ve kadın kolları üyeleri ile sık sık mahalle ve köy ziyaretlerinde bulunan AK Parti İlçe Başkanı Necdet Keleş, köylerin ve mahallelerin ihtiyaçları konusunda fikir alışverişi yapıyor , yerinde inceleyerek çözüm için çalışıyor.


Editör: T. Solmaz