Keşir’den Özlü’ye tam destek

DüzceSonHaber

Keşir’den Özlü’ye tam destek
17.10.2023 - 10:01
Haber Merkezi
1

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Milletvekili Ayşe Keşir, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ile birlikte fotoğraf paylaşarak önemli mesaj verdi. Keşir paylaşımında “Omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi özellikle AK Parti’nin belediye başkan adayının kim olacağı yönünde tartışma ve yorumlar devam ederken, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Milletvekili Ayşe Keşir yaptığı paylaşımla adeta belediye başkan adayını ilan etti.

Keşir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Düzce Belediye Başkanımız Faruk Özlü’yü misafir ettik.  Sayın Bakanıma nazik ziyareti ve sohbeti için teşekkür ediyorum. Şehrimiz için omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz” dedi.  


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • Düzceli
    Düzceli
    17.10.2023 10:30

    Anlamadım gitti şu adama halen Bakanım diyorlar,Düzcenin belediye başkanı bu adam ve körler sağırlar birbirini ağırlar olmuş,Düzceye faydası olmayan ikili bunlar,seçim çalışmalarında dahi keşiri göremedim konutlarda gezerken,sorsan ikiside yaptıklarını anlata anlata bitiremez bizler neden göremiyoruz anlattıklarını.Asar deresi meydanda en basiti,millet bahçesini Bakanlık yaptırdı rezil bir halde,konutlarda sözde hizmet parayla yaptırıyoruz yönetimlerde Ak partili dolu boşta adam kalmadı partili.