İYİ Partili meclis üyelerinden Düzce Belediyesi’ne “Kim bu İzmir firması?” sorusu

İYİ Partili meclis üyelerinden Düzce Belediyesi’ne “Kim bu İzmir firması?” sorusu
10.06.2021 - 15:30

İYİ Parti Belediye Meclis üyeleri, Düzce’nin gündemini sıkça meşgul eden akıllı bisiklet ve scooter ihalesini alan İzmirli Firma ile ilgili meclise  soru önergesi verdi.

Düzce’de ihaleyi alan Girdaban Firması sahibi Filiz Hancıoğlu  ile  Maltepe Belediyesi ile ilgili adı bir yolsuzluk  iddialarını karışan Hires Elektronik Güvenlik Sistemleri firmasının sahibi Mehmet Hancıoğlu’nun akrabalık derecelerini soran soru önergesi şöyle, “

Maltepe Belediyesinde Hires Elektronik Güvenlik Sistemlerinin bir ihalede yolsuzluk yaptığı ile ilgili kamu oyunda bazı haberler yapılmaktadır. Cumhuriyet Başsavcılığı da soruşturma başlatmıştır?

İzmir menşeili İzmir Ticaret Odası’na kayıtlı Hires Firması’nın Genel Müdürü Mehmet Hanlıoğlu’nun Düzce Belediyesi tarafından açılan bisiklet ve elektrikli scooter ihalesini alan 19 Aralık 2019’da kurulmuş olan Girdaban Firması’nın sahibi Filiz Hanlıoğlu ile bir akrabalık bağı mevcut mudur ?

Mehmet Hanlıoğlu Düzce’deki ihaleye, birkaç belediyede yaşadığı hukuki sorunlar sebebi ile mi  Filiz Hanlıoğlu’nun firması ile katılmıştır?”.


Editör: T. Solmaz