Esvet Sarıoğlu’ndan AK Parti İlçe Başkanlığı makamına yakışmayacak hareket

DüzceSonHaber

15.06.2021 - 10:57
4

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, esnaf gezisi sırasında bir çay ocağına uğradı. Burada AK Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu ile karşılaştı. Çay ocağında bulunan vatandaşlar nezaket gereği ayağa kalkıp Başkan Yanmaz ile selamlaşırken, Sarıoğlu ise önce görmezden geldi, daha sonra oturduğu yerden Başkan Yanmaz’la zorla da olsa selamlaştı.

Türk ve İslam toplumunda birisi selam veriyorsa hafif doğrulup, selamı alınır ve tekrar oturulur. Ancak AK Parti İlçe Başkanlığı makamına yakışmayacak şekilde çocukça hareketler yapan Sarıoğlu’nun aynı zamanda temsil ettiği AK Parti’nin Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan bir gram siyaset öğrenmediği de ortaya çıktı.

Dünya’da bulunan bir çok ülke zaman zaman Türkiye’nin aleyhine yada hoşa gitmeyecek açıklamalar yapsa da Genel Başkan Erdoğan bu liderlerle siyaset gereği bir araya gelerek zaman geçiriyor. Son olarak ABD Başkanı Joe Biden’le yan yana gelen Erdoğan yine siyaset gereği samimi görüntüler verdi. Amaç Türkiye ile ABD arasında sorun olmadığını göstermekti. Bilindiği gibi ABD Başkanı Biden Ermeni soykırımı konusunda Türkiye’yi suçlayacak açıklamalar yaparak tepki toplamıştı.

Genel siyasette bunlar olurken yerel siyasette ise ittifak ortağı partinin belediye başkanını görmezden gelmeye çalışan ama başaramayan Esvet Sarıoğlu’nun bu halleri ise adeta komedi filmi gibi kameralara yansıdı.

 


Editör: T. Solmaz
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz