Gümüşova ilçe başkanına bak! Erdoğan görse bunları değil ilçe başkanı yapmak partiye sokmaz

DüzceSonHaber

Gümüşova ilçe başkanına bak! Erdoğan görse bunları değil ilçe başkanı yapmak partiye sokmaz
2.10.2021 - 22:50
Güncelleme 2.10.2021 - 22:57
Kaynak: Haber Merkezi

AK Parti Gümüşova İlçe Başkanı Özgür Ören sözde çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mütevazı kişiliğinin aksine ilçe başkanı Ören vatandaşları ve muhtarları bir elinde tütün maddesi bir eli cebinde dinleyince tepkilerin odağı oldu.

AK Parti Gümüşova İlçe Başkanı Özgür Ören ve İl Genel Meclis Üyesi Necmi Kurt, Yakabaşı Köyünde Cuma namazı sonrası köy başkanı Necmi Ökten, Köy Muhtarı Harun Gül ve  vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet ettikten sonra sözde köyde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek sorunları dinledi. 

Ancak AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tütünlü maddelere olan karşıtlığına ve mütevazılığına inat İlçe Başkanı Ören muhtarları ve köylüleri bir elinde tütün maddesi bir eli cebinde dinledi. 

Vatandaşlara tepeden bakan zihniyetin temsilcisi olan ve kendisine emanet edilen makamı adeta kendi malı gibi kullanarak fotoğrafları birde sosyal medyada paylayan Ören tepkilerin odağı haline geldi. 

Vatandaşlar "İlçe başkanının vatandaşları böyle ciddiyetsiz bir şekilde dinlemesi çok ayıp. Bu gibi zihniyet AK Parti'ye oy kaybettiriyor" dediler. 


Editör: A. Gölge