Düzce’nin ismi basketbol sahnesinden silindi

DüzceSonHaber

Düzce’nin ismi basketbol sahnesinden silindi
5.07.2021 - 10:07
Kaynak: Haber Merkezi

Erkek ve Kadın takımları ile 1.ligde GCT Düzce olarak mücadele veren kulüp ,Düzce’den Antalya’ya taşındı. Takımın ismi ise Antalya GSK olarak değiştirildi.

Erkek Basketbolda TBL ‘ye ,Kadın Basketbolda ise TKBL’ye yükselme başarısını gösteren Düzce Belediyespor 2 sene önce ildeki Belediye Başkanı ve yönetiminin değişmesiyle  GCT(Global Connect Travel) firmasına devredilmişti.

Düzce Belediyespor yönetim kurulu ,o zaman ki yaptığı açıklamada takımların sadece devrinin yapıldığını maçların Düzce’de oynanacağını söylemişti.

GCT Düzce yönetim kurulu ise Düzceli basketbol severleri ve genç sporcuları üzen bir karar alarak  önce takımın ismini sonra ikametini değiştirdi.

GCT Düzce yeni sezonda Antalya Gençlik ve Spor Kulübü ismiyle sahne alacak ve maçlarını Antalya’da oynayacak.

Bir dönem Düzce Belediyesi Basketbol takımlarına başkanlık yapan Hatun Albayrak döneminde başarıdan başarıya koşan spor kulübü Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün göreve gelmesinin ardından önce eski Belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu’nun başkanlığında faaliyetlerine devam etmiş, ancak art arda alınan başarısız sonuçlarla birlikte devir edilmişti.


Editör: T. Solmaz