Akçakoca hamsi festivali dolu dolu geçti

DüzceSonHaber

Akçakoca hamsi festivali dolu dolu geçti
13.12.2021 - 11:08
Kaynak: Haber Merkezi

2019 yılında ilki düzenlenen daha sonra pandemi nedeniyle ara verilen Akçakoca Hamsi Festivalinin ikincisi bugün düzenlendi. Hem araç hem insan konusunda adeta izdihamın yaşandığı festivale çok büyük ilgi vardı.

Çınar caddesinde kurulan ızgaralarda tonlarca hamsi pişirilerek vatandaşa dağıtılırken, Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can ve Belediye Başkanı Okan Yanmaz da ızgaranın başına geçerek hamsi pişirdiler.

 Böceeeek grubu ve Ekin Uzunlar konseriyle horonlar tepen vatandaşlar festivalin tadını çıkardı.

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz,  yaptığı  açıklamada, festivale gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi, Yanmaz, “ Şehrin girişinde  trafiğin durduğunu duydum, bu kadar yoğun olması ve ilgi görmesi  bizleri mutlu etti. Her sene üstüne koyup da daha da iyi organizasyonlar yapacağız” dedi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, Akçakoca’nın  sanayisi ve turizmi ile geliştiğini söylerken,  Başkan Yanmaz’ın büyük  ve güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptığını, sadece Düzce’den değil çevre illerden de gelenler olduğunu belirtti. Keskin, “ Akçakoca  her geçen gün büyümeye devam edecek, Başkanımızla da sık sık bir araya gelerek Akçakoca’nın daha da gelişmesi için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Festival alanında sahne alan Karadenizli sanatçı Ekin Uzunlar ise, sahne performasıyla alanda bulunan izleyicileri coşturdu.

  


Editör: A. Gölge