Akçakoca’da Koliva rüzgarı

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

Akçakoca’da Koliva rüzgarı
29.06.2019 - 10:55

Akçakoca’da 17’incisi düzenlenen Uluslararası Kültür, Turizm ve Fındık Festivali' etkinlikleri kapsamında Akçakoca’da  Grup Koliva muhteşem bir konser verdi.

Yaptığı konuşmada meydanı dolduran sanatseverlere; Festivali geleneksel hale getirdiklerini ifade eden Yanmaz, "Belediye Başkanı olarak söz veriyorum, inşallah turizmde konserler harici alternatif turizmler de yaratarak Akçakoca’yı o eskisi günlere hep birlikte el birliği ile taşıyacağız. Koliva grubu ile de gurur duydum." diye konuştu.

Başkan Yanmaz, Koliva ekibine plaket ve hediye takdim etti. 3 gün sürecek festivalin ilk günü hava fişek gösterisiyle sona erdi.

ASKERDEN ÖNCE SON KONSERLERİNİ VERDİLER

Koliva grubu, konser alanına balıkçı teknesi ile geldi. Coşkulu kalabalık tarafından karşılanan grup üyeleri, Karadeniz şarkılarını seslendirdi. Karadeniz'in sevilen grubu "Koliva"nın üyeleri, askerlik görevleri öncesi son konserlerini verdi.

Grubun solisti İlhan Gülten, sahneden vatandaşları selamlayarak yapacakları konserin, askerlik görevleri dolayısıyla son konser olacağını söyledi. Alanı dolduran 20 bin kişiden helallik istedi.