Tanju kendince Düzce ile dalga geçti bizim CHP Düzce İl Başkanı eğlendi

DüzceSonHaber

Tanju kendince Düzce ile dalga geçti bizim CHP Düzce İl Başkanı eğlendi
3.01.2022 - 12:51
Güncelleme 3.01.2022 - 12:58
Kaynak: Haber Merkezi
3

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP ve İYİ Parti ziyareti adı altında Düzce’ye şov yapmaya geldi. Özcan açıklamalarında hem Düzce’yle hem Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ile dalga geçti. Tanju Özcan’ın açıklamaları CHP Düzce İl Başkanı Semih Cemşit’i de oldukça eğlendirdi.

 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan şov yapmak için bu kez Düzce’yi seçti. CHP ve İYİ Parti ziyareti adı altında gerçekleştirilen şov gezisinde açıklama yapan Özcan resmen Düzcelileri borcuna sadık olmayan kişiler olarak nitelendirdi.

 

Özcan açıklamasında Düzce Belediyesi’ne borç verilmesi için kendisinin önerge verdiğini ifade ederek “Geçen yıl Faruk beyle görüştüm. Bende para var size kredi veririm dedi. Faruk bey bir düşüneyim dedi. Aradı ve sizden borç almam siyasi olarak yanlış anlaşılabilir denildi. Biz yeniden değerlendirme üzerinden 15 milyon kredi veririm dedim. Düzce Belediyesinin bütçesini inceledikten sonra 37 milyon borçlanmadan bu yılı geçiremeyecek. Hesaplamalar böyle. Belediye meclisine öneri verdim. Düzce Belediyesi 30 milyon yatırıma para ayırmış biz 202 milyon ayırdık. Demek ki para yok dedim. Muhalefet hayır oyu kullandı. Bizim arkadaşlarımız da hayır dedi. Verdiğimiz parayı geri alamayız diyerek hayır oyu kullandılar” dedi.

 

Düzcelileri borcuna sadık olmayan kişiler imasında bulunan Özcan’ın sözleri CHP İl Başkanı Semih Cemşit ve yanında bulunanları oldukça eğlendirdi.

Oysaki CHP İl Başkanı Semih Cemşit Düzce ile alay eden gazeteci hakkında ise "Düzce'den transit geçsin" demişti. 

 


Editör: A. Gölge