İsa Üçüncüoğlu’ndan milletvekili Yılmaz’a tam destek

DüzceSonHaber

İsa Üçüncüoğlu’ndan milletvekili Yılmaz’a tam destek
6.03.2022 - 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
2

Osmanlı Torunları Derneği Genel Başkanı İsa Üçüncüoğlu, TBMM’de CHP milletvekiline yumruk atan MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz’ın arkasında olduklarını söyleyerek, 2016 yılında yaşanan ve CHP’nin o dönem ki il başkanı Zekeriya tozan’ın darp edilmesi olayını hatırlattı. Üçüncüoğlu, kendisinin özür ve iade-i itibar beklediğini söyledi.

Üçüncüoğlu’nun açıklaması şu şekilde;

TBMM’de MHP Düzce Milletvekilinin, CHP milletvekiline yumruklu saldırısı fikir ayrılığıdır. CHP’nin istediği de budur. Hainliklerini kendilerini aciz göstererek saklamaktadırlar. Kamuoyunda ve halk arasında CHP hep bir kışkırtma, tabiri caiz ise ayrıştırma ve kutuplaştırma projesi peşindedir. CHP artık Atatürk’ün kurduğu ilke ve inkılaplarla yönetilmediği gibi kuruluş amacından sapmış bulunuyor. Çünkü yüzde 48’i hain olan topraklarda yaşıyoruz.

Mart 2016’da CHP il başkanına vurmadığın halde sadece hain dediğim için 5 sene 4 ay ceza aldım. Düzce milletvekili ve diğer partiler beni terörist ilan etmişti. Neymiş, 1 yumrukla meğer terörist olunuyormuş. Çünkü hak ediyorlarmış. Onlar bize hain ajan deyince bir şey yok, bizler bir hakaret yaptığımız zaman yada onlara hain ajan deyince 5 sene 4 ay ceza alıyoruz.

Tasvip etmemekle birlikte Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz’ın arkasında olduğumuzu bildiririz. Darısı HDP’li vekillerin başına. Düşmanlarımız meclisimize kadar girmiş. İstediklerini aldıkları halde kukla kolları tarafından hala halkı isyana teşvik etmektedirler. Cumhurbaşkanımızın açılım süreci göstermiştir ki bu ülkede Kürt – Türk sorunu yoktur. Türkiye Cumhuriyeti ve PKK sorunu vardır. Açılım süreci ile Cumhurbaşkanımız bunu Kürt halkına anlatmayı başarmıştır. Neymiş 1 yumrukla terörist olunuyormuş efendim.”


Editör: D. Son Haber