CHP Merkez ilçeye 2 aday

DüzceSonHaber

CHP Merkez ilçeye 2 aday
19.08.2021 - 13:25
Güncelleme 19.08.2021 - 13:26
Kaynak: Haber Merkezi

CHP Düzce Merkez İlçe Başkanlığı için 21 Ağustos tarihinde yapılacak olan kongre öncesi 2 isim adaylığını açıkladı.


CHP Düzce Merkez İlçe Başkanlığı kongresi 21 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak. Kongre öncesi Özcan Dağıstanlı ve Cemal Çağlar Kırıcı adaylıklarını açıkladılar. 


ÖZCAN DAĞISTANLI

Merkez İlçe Başkan Adayı Özcan Dağıstanlı yaptığı açıklamada "Uzlaşmacı bir yönetimle ,genç,dinamik,özgür ve çalışkan bir ekiple bu yola çıkmanın doğru olduğu kanaatindeyim.Ben bir oluşumun,grubun yada zümrenin adayı değilim.Ben Cumhuriyet Halk Partisi Örgütünün adayıyım. Biz, 21 Ağustos 2021 tarihini, seferberlik günü,ilan etmek istiyoruz.. Bu seferliğin bitiş tarhi,Düzce’den Ankara’ya,milletvekili gönderdiğimiz gündür.Bu seferliğin bitiş tarhi,Düzce Belediyesinin,Cumhuriyet Halk Partisi Belediyesi, olduğu gündür" dedi.


CEMAL ÇAĞLAR KIRICI

Adaylardan Cemal Çağlar Kırıcı ise "Tek derdimiz güzel bir gelecek diyerek sözlerime başlamak istiyorum. Evet, sloganımız “TEK DERDİMİZ GÜZEL BİR GELECEK”, dünyamız için, ülkemiz için, şehrimiz için, gencimiz, yaşlımız, emekçimiz, emeklimiz, işsizimiz, fındıkçımız ve herkesten çok çocuklarımız için güzel bir gelecek diliyoruz. Ve sadece bu uğurda mücadele etmek için buradayız.  Biz hesaplarını 15 gün sonra il başkanı kim olacak diye düşünenlerden değil, yarın genel seçim olsa nasıl kazanırız düşüncesinde olanlardanız. Biz Atamızın izinden gidip,onun ilkeleri ışığında bir Türkiye kurmak zorundayız. Kimsenin kılık kıyafeti, dış görünüşü, hayat tarzı eleştirilmeden bütün olduğumuz bir ülkeye ihtiyaç var" şeklinde konuştu. 


Editör: T. Solmaz