Belediye ekipleri hazır kıta bekliyor

DüzceSonHaber

Belediye ekipleri hazır kıta bekliyor
13.01.2022 - 16:30
Kaynak: Haber Merkezi
1

Düzce Belediyesi, yapılan kar yağışı uyarısı üzerine harekete geçerek, her türlü olumsuzluğa karşı tedbirlerini artırdı. Fen İşlerine bağlı 4 adet kar bıçaklı iş makinesi, 14 kar küreme ve tuzlama ile 2 pikap hazır kıta olarak bekletiliyor.

Meteoroloji’nin kar yağışı uyarısı üzerine Düzce Belediyesi de harekete geçti. Bahçeşehir bölgesindeki araç garajında kar yağışı ve buzlanmanın getirebileceği olumsuzluklara karşı ek tedbirler aldı. Elverişsiz hava şartlarına karşı Fen İşleri Müdürlüğü tuzlama ve yol açma ekipleri, 24 saat boyunca kentin belli noktalarında hazır bekletilmeye başladı. Ekipler, kar yağışının artmasıyla öncelikle ana caddelerde buzlanmaya karşı tuzlama ve yol açma çalışmaları yürütecek. Hava şartları normale dönene kadar teyakkuz hali devam edecek.

BAHÇEŞEHİR A.Ş. ÇALIŞMALARA KATILACAK

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 4 adet kar bıçaklı iş makinesi, 14 kar küreme ve tuzlama ile 2 pikap ile kar yağışının olumsuz etkilerini en aza indirmek için görev başında olacak. Öte yandan Bahçeşehir A.Ş. de araçlarını hazırda tutarak bölgede yaşanacak olumsuzluklarda Düzce Belediyesi ekiplerine yardımcı olacak.


Editör: A. Gölge