Muhtarların yeni binaları yükseliyor

DüzceSonHaber

Muhtarların yeni binaları yükseliyor
14.09.2022 - 14:30
Kaynak: Haber Merkezi

 

Düzce Belediyesi ile vatandaşlar arasında köprü vazifesi gören muhtarların çalışma şartları iyileştiriliyor. Düzce Belediyesi,  muhtarlık binalarının daha modern ve kullanışlı hale gelmesi için 7 mahalledeki çalışmalarını sürdürüyor.

Düzce Belediyesi, mahalle muhtarlarının hizmet standartlarının arttırılması yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede ihalesi yapılan Tokuşlar, Beyciler, Aşağı Yahyalar, Sarayyeri, Soğukpınar, Akpınar ve Camikebir Mahallelerinde inşaatları başlayan yeni muhtarlık hizmet binalarında eş zamanlı olarak çalışmalar devam ediyor.

AŞAĞI YAHYALAR

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 7 mahalle genelinde devam eden inşa çalışmalarında Aşağı Yahyalar Mahallesine yapılan yeni hizmet binasın iç kısmında fayans döşeme, pencere pervazları yerleştirilirken, kısa süre içerisinde kalan işlerin de tamamlanarak hizmete alınması planlanıyor.

SARAYYERİ – BEYCİLER – CAMİKEBİR

Sarayyeri Mahallesinde bulunan bina da ise binanın iskeleti ortaya çıkarken lavabo fayanslarının döşenmesi ve pencerelerin takılmasına yönelik çalışmalar devam ediyor. Beyciler Mahallesinde de sürdürülen çalışma çerçevesinde binanın dış sıva işleri ve mantolaması devam ederken Camikebir Mahallesinde ise yeni binanın temeli atılarak inşa çalışmalarına geçildi.

 

SOĞUKPINAR – TOKUŞLAR – AKPINAR

Öte yandan, Soğukpınar, Tokuşlar ve Akpınar Mahallelerinde devam eden yeni muhtarlık binalarına yönelik inşaat çalışmaları hızlı şekilde tamamlanarak kısa süre içerisinde mahalle sakinlerinin hizmetine açılacak.


Editör: D. Son Haber