Belediye ekipleri sahadan bir an ayrılmadı

DüzceSonHaber

Belediye ekipleri sahadan bir an ayrılmadı
25.11.2022 - 23:33
Kaynak: Haber Merkezi

 

Düzce Belediyesi sabaha karşı 04:08’de meydana gelen 5,9 şiddetindeki depremin ardından şehir merkezinde 12 farklı noktada vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor. Başkan Özlü “tüm imkanlarımız vatandaşlarımızın emrindedir. Deprem sonrasında ihtiyacı olan her kardeşimizin yanındayız” dedi.

Düzce Belediyesi merkez üssü Gölyaka olan, şehir merkezi başta olmak üzere çevre illerden de hissedilen depremin hemen ardından kriz masasını kurdu. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün koordinasyonunda hazırlanan ekipler ilk bir saat içinde yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara yetişti. Öte yandan sabaha karşı hazırlanan ikramlar 56 mahalleyi kapsayacak şekilde 12 farklı noktada vatandaşlara ulaştırıldı. Ekmek, çorba, poğaça, meyve suyu  ve su ikramında bulunan Belediye ekipleri öğrencilerin yoğun olduğu noktalarda da ikramları kesintisiz sürdürdü.

Konu hakkında açıklama yapan Başkan Özlü “merkez üssü Gölyaka olan bu sarsıntı hepimize deprem gerçeğini yeniden hatırlattı. Deprem sonrası anında koordine olarak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için harekete geçtik. Çalışma arkadaşlarımızın tamamı sahada AFAD, Kızılay tüm kurumlarla birlikte imkanlarımız hemşehrilerimizin emrindedir. 56 mahallede 12 farklı noktada ikramlarımız devam ediyor. Talepleri eksiksiz karşılamak için çalışıyoruz. Soğukkanlı olmamız gereken bir dönemden geçiyoruz. Gereken tüm tespitleri yapacağız ve buna göre hareket edeceğiz. İlimize, hepimize geçmiş olsun” dedi.


Editör: D. Son Haber