Zabıta fark etti çocuklar soğuktan kurtarıldı

DüzceSonHaber

Zabıta fark etti çocuklar soğuktan kurtarıldı
25.11.2022 - 23:42
Kaynak: Haber Merkezi

 

Düzce’de 23 Kasım sabah meydana gelen deprem sonrası toplanma alanları ve parklara sığınan vatandaşlar AFAD tarafından kurulan yaşam alanlarına yerleştirildi. Düzce Belediyesi Zabıta ekipleri  de kontroller sırasında Nikah Salonu bahçesinde kendi imkanları ile konaklayan 14 kişilik aileyi tespit ederek eşyaları ile birlikte yaşam alanına sevk etti.

Düzce’de yaşanan 5,9 şiddetindeki depremin ardından hasar tespit çalışmaları devam ederken evlerine giremeyen vatandaşlar AFAD tarafından çeşitli noktalara kurulan yaşam merkezlerine yerleşti. Kimsenin mağdur olmaması amacıyla bütün kurum ve kuruluşların koordine içinde çalışması ile mağduriyetler en aza indirildi. Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de şehir merkezinde yürüttüğü kontrol çalışmaları kapsamında Nikah Salonu bahçesinde kendi imkanları ile konaklayan 14 kişilik yabancı uyruklu aileyi fark etti.

KÜÇÜK ÇOCUKLAR VE AİLELERİ SOĞUKTA KAMERİYEYE SIĞINDI

Deprem korkusu ile evlerinin yakınında bulunan Nikah Salonu bahçesindeki kameriyeye sığınan ailelerin geceyi aynı yerde geçirdiği öğrenildi. Zabıta ekiplerinin yardımı ile 14 kişi kentin çeşitli noktalarında kurulan yaşam alanlarına sevk edildi. Ekipler daha sonra küçük çocukların da bulunduğu ailenin ihtiyaçlarını karşılayarak mağduriyetlerini en aza indirdi.


Editör: D. Son Haber